Cum va afecta Jupiter retrograd in Gemeni timp de 4 luni fiecare semn zodiacal. Zodia care trece prin cele mai mari schimbări

Totul urmează să se schimbe în viața noastră, iar acest lucru nu se va datora unor factori exterior, ci va fi provocat de o introspecție puternică, în timpul căruia toate semnelez zodiacale își vor analiza chiar și cele mai adânci sentimente și dorințe.

Jupiter va afecta toate semnele zodiacale
Jupiter va afecta toate semnele zodiacale

Din data de 9 octombrie și până pe 4 februarie 2025, Jupiter este retrograd în Gemeni, iar în timp ce alte planete aflate în situații similare duc la schimbări profunde pe plan extern, Jupiter conduce la analize profunde pe plan intern, care ne pot da viața total peste cap, în funcție de concluziile la care ajungem.

Iar de-a lungul acestui tranzit destul de îndelungat, mai toți nativii for putea observa o schimbare destul de puternică, atunci când vine vorba despre credințele, sentimentele și dorințele pe care le au!

Jupiter este retrograd in zodia Gemeni

Jupiter este o planetă a spiritualității și a dreptății cosmice, iar în timp ce în mod normal această planetă ne împinge către exterior, către relații mai profunde cu ceilalți, atunci când se află în retrograd, el are efectul opus. 

Jupiter ne va face să privim spre interior, să identificăm problemele și dorințele pe care le avem, cât și motivul pentru care avem aceste vise. Iar pentru mulți nativi, Jupiter retrograd în Gemeni poate duce la o puternică trezire spirituală.

Cum afectează Jupiter retrograd fiecare semn zodiacal timp de 4 luni

Toate semnele zodiacale urmează să fie afectate, într-un fel sau altul, de Jupiter retrograd.

Berbec

Nativii din zodia Berbec se vor simți mult mai fascinați de tehnologie, însă concluziile la care pot ajunge depind de la persoană la persoană. La finalul acestei perioade, ei pot deveni fie mult mai circumspecți asupra progresului tehnologic din ultima perioadă, fie se pot îndrăgosti de tehnologii noi, precum Inteligența Artificială.

De asemenea, berbecii pot să își viziteze rudele și prietenii mult mai des, în această perioadă de Jupiter retrograd.

Taur

Pentru tauri, această perioadă poate fi una în care se vor trezi la realitate și își vor da seama că au devenit mult prea concentrați asupra banilor. 

Jupiter îi va ajuta să își redefinească valorile, iar acele obiecte de lux la care visau taurii nu vor mai însemna chiar atât de mult pentru aceștia, din această perioadă.

Gemeni

Gemenii vor fi afectați profund de Jupiter retrograd, care îi va împinge să își pună întrebări serioase despre cine sunt, cu adevărat, cât și despre care este rolul lor în viața celor din jur.

Acești nativi se pot descoperi pe ei înșiși, iar următoarele luni vor fi și unele pline de creativitate și de energie.

Rac

În această perioadă, racii se vor gândi tot mai intens la relația pe care o au cu rudele lor, iar mulți nativi vor încerca să rupă anumite legături de familie. 

În general, racii vor încerca sî își urmeze mai bine intuiția în această perioadă, indiferent de locul către care aceasta îi îndrumă.

Leu

În ultimul timp, astrele i-au împins de la spate pe lei, încercând să îi facă mai sociabili și mai plăcuți celor din jurul lor. Iar odată cu intrarea lui Jupiter în retrograd, acești nativi își vor da seama de cât de mult li s-a schimbat viața în ultimul timp. 

De asemenea, leii vor analiza cu atenție ce probleme au și de cum se pot fi mai prietenoși cu cei din jur.

Fecioară

Fecioarele vor începe, în sfârșit, să se simtă extenuate, după ce au petrecut o perioadă lungă de timp muncind din greu.

Acești nativi pot profita de următoarele luni pentru a se odihni mai mult și pentru a se bucura de rodul muncii lor, indiferent care ar fi fost aceasta.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță, Jupiter retrograd va fi o perioadă în care își vor analiza atent credințele religioase. 

Ei se vor gândi cu mai multă atenție la ce cred și de ce au ajuns la aceste concluzii, iar pentru unii nativi, această introspecție poate însemna o schimbare majoră, pe plan spiritual.

Scorpion

Este posibil ca nativii din zodia Scorpion să se îndrepte către probleme financiare fără să își dea seama. Poate că investesc într-un proiect sortit eșecului, sau fac împrumuturi pe care nu le mai pot plăti.

Indiferent de situație, Jupiter îi va ajuta pe scorpioni să ia o pauză și să analizeze atent situația. Astfel, vor putea evita o problemă mare, la care se expun.

Săgetător

Pentru acești nativi, Jupiter vine cu un noroc nesperat, la capitolul dragoste! Fie vor cunoaște o persoană alături de care vor începe o relație, fie cea pe care deja o au va deveni mult mai armonioasă ca până acum.

Pentru săgetători, dragostea va pluti în aer, cât timp Jupiter rămâne retrograd în Gemeni.

Capricorn

Această perioadă le va permite capricornilor să se îndrăgostească de propria persoană și de corpul lor.

Nativii din Capricorn vor fi mult mai atenți la sănătatea lor, fiind posibil să înceapă și o nouă dietă sănătoasă. Pentru ei, perioada următoare se anunță a fi una plină de vitalitate și de încredere în sine.

Vărsător

Vărsătorii se pot simți obosiți după o perioadă lungă de socializare, iar upiter retrograd va fi oportunitatea perfectă de a scoate din viața lor persoanele care nu le sunt, cu adevărat, alături.

Vărsătorii vor scăpa de piretenii falși, ori de cei care doresc să profite de ei, iar la finalul acestui proces, vor avea legături mult mai strânse cu adevărații lor prieteni.

Pești

Pentru nativii din zodia Pești, Jupiter retrograd aduce o dorință puternică de a-și cumpăra o casă. 

Peștii vor dori să se mute în propria lor locuință, pe care să o mobileze exact după gustul lor și unde să își invite mereu prietenii. Iar, dacă au noroc, poate în perioada următoare își și vor cumpăra o casă proprie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii relaxate jpg
chiftelute suedeze jpeg
horoscop 4 august jpg
femeie ganduri pixabay jpg
Horoscop dragoste webp
tarta caise istock jpg
zodii meteoriti png
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net