Horoscop săptămâna 5-11 ianuarie 2024. Care sunt cele 3 zodii care dau lovitura pe toate planurile, după Luna Nouă

Horoscop săptămâna 5-11 ianuarie 2024: trei zodii dau lovitura pe toate planurile, după Luna Nouă. Începutul de an aduce numai bucurii pentru acești native. Destinul le zâmbește, iar astrele le sunt favorabile.

Horoscop săptămâna 5-11 ianuarie 2024
Horoscop săptămâna 5-11 ianuarie 2024

Berbec

Nici nu v-ați dezmeticit bine, că săptămâna vine cu tot felul de situații și conjuncturi în care veți fi nevoiți să luați decizii rapide de schimbare. Dacă ele vor fi bune, vă pot propulsa pe noi culmi profesionale. Implicarea în noi proiecte interesante, noile idei de afaceri, plus dinamismul care oricum vă caracterizează, v-ar putea conduce la construirea unei baze solide.

Deocamdată, orientați-vă pe reactivarea unor proiecte mai vechi ar putea să dea roade! Atenție la reacțiile pripite de vineri, pentru că ele ar putea declanșa val după val de obstacole! Puneți frână impulsivității, dacă nu vreți să vă treziți în gura lupului! Iar lupul ar putea fi de la partener, la părinți ori chiar la șefi. Să nu vă fie teamă să vă asumați mai multă responsabilitate și să lucrați asupra voastră, pentru că toate eforturile vor fi răsplătite!

Luna Nouă din 11 ianuarie va ajuta la întărirea structurii și ordinii în viața multora dintre voi. Va trebui să deveniți mai organizați și concentrați pe atingerea obiectivelor. Vă puteți face planuri și aștepta puțin pentru a începe să le implementați.

Taur

Nu vor întârzia să apară tot felul de situații neplăcute, dar nu vă impacientați! Ceea ce va urma, va avea un caracter pozitiv.

Financiar, Venus sugerează importanța unor cheltuieli făcute pentru imaginea cu care vă prezentați în fața altora. Cât despre câștiguri, metodele tradiționale cu care erați obișnuiți nu vor da singure roadele scontate.

Afectiv, relațiile care de multă vreme scârțâie, vor avea probleme. Ele vor izbucni din motive banale.

Cei singuri și nu numai, vor fi dornici de aventură, de noi experiențe și noi explorări de orizonturi.

Luna Nouă va aduce un val de energie care vă va ajuta să depășiți orice obstacol. Va apărea un nou simț al scopului și al hotărârii, permițându-vă să faceți progrese semnificative în afaceri. Acest lucru ar putea însemna asumarea unui angajament pe termen lung sau reevaluarea modului în care vă abordați relațiile.

Gemeni

Pe măsură ce Mercur, planeta voastră guvernatoare, se apropie de finalul ciclului retrogradării, multe se vor schimba. Veți avea ocazia să puneți în aplicare lecțiile pe care Mercur vi le-a oferit în ultimele săptămâni și să demonstrați că le-ați învățat. Dacă veți face asta, înaintarea cu planurile profesionale propuse va veni de la sine.

În viața personală, nu sunt excluse tot felul de ciocniri și dificultăți care pot avea impact negativ, complicându-vă existența.

Cu Mercur încă în Săgetător, una din zodiile prietenoase, veți căuta noi experiențe, veți dobândi abilități și cunoștințe și veți explora idei și perspective noi.

Va fi o perioadă favorabilă pentru a crea rețele și a face conexiuni, ceea ce poate duce la oportunități interesante.

În timpul Lunii Noi, s-ar putea să descoperiți motivație pentru a vă atinge obiectivele, în așa fel încât să faceți pași practici către succes. Concentrați-vă asupra carierei sau a altor aspirații pe termen lung și adoptați o abordare mai matură a relațiilor voastre!

Rac

Relațiile și viața personală devin importante, iar unele începuturi acolo promit dezvoltare pe viitor. E timpul să ieșiți din ascunzătoare, să acceptați evenimentele sociale,să faceți cumpărături plăcute, să deveniți creativi!

Nativii singuri se vor afla în căutarea unui partener care împărtășește valori similare.

În căsnicii se vor manifesta sentimente de apreciere și recunoștință pentru mici acte de dragoste și bunătate făcute de zi cu zi.

Luna Nouă avertizează asupra contactelor de afaceri și relațiilor cu o persoană dragă. Acestea vor fi în prim plan. Trebuie să priviți adânc în voi, pentru a scoate la suprafață ceea ce vă împiedică să stabiliți legături cu oamenii. Principalul lucru este că va exista cu siguranță o soluție pentru orice probleme care se poate ivi de Luna Nouă.

Bănesc, veniturile sunt moderate și predictibile, fără a se descoperi vreo altă sursă valoroasă.

Leu

Primul decan de ianuarie vine oportunitatea de a vă ocupa de treburile obișnuite, de îmbunătățirea sănătății sau de reluarea și rezolvarea anumitor sarcini de muncă. Pentru acestea din urmă, n-ar fi exclus să plecați în deplasare, lucru care nu vă încântă dar nici nu prea o să aveți de ales. În joc vor fi câștigurile voastre care, cu cât efortul depus crește, vor crește și ele proporțional.

Aceia implicați în dezvoltarea de afaceri pot primi surprize frumoase. Dar nu în sensul îmbogățire peste noapte, ci descoperire de noi surse de venit prin intermediul intuiției și flerului.

Afectiv, cei căsătoriți vor acorda din atenția lor cu prioritate copiilor, iar dacă nu au copii, atunci vor fi preocupați de problemele unei rude mai în vârstă. Dar în afara acestora, există timp suficient și pentru distracție și relaxare împreună, doar să vreți asta.

Cu Luna Nouă în semn de Pământ, mici schimbări vor avea loc în afacerile și viața personală. Este posibil ca programul vostru de lucru să fie schimbat. Ceva cu care sunteți deja obișnuiți trebuie revizuit și modificat. Modificările pot fi atât minore, cât și semnificative.

Fecioara

Săptămâna vine cu teste în fața cărora va trebui să vă demonstrați spontaneitatea.

Afectiv, energiile vor încuraja spre prioritizarea relațiilor cu cei dragi, creând astfel o atmosferă armonioasă și grijulie. Se evidențiază importanța comunicării deschise, a empatiei și a înțelegerii în viața de familie.

Cei care au fost singuri o lungă perioadă de timp, au inițiat poate o relație zilele acestea. Ea nu va fi foarte simplă, dar există șansa de durabilitate și stabilitate.

În familiile cu certuri prelungite, intervine un oarecare calm pe care l-ar putea aduce preocuparea ambilor parteneri de treburile copiilor.

Oamenii îndrăgostiți vor găsi în sfârșit înțelegere reciprocă. Mai ales dacă înainte de asta erau în conflict constant și doreau să meargă în părți diferite.

Cineva poate relua contactul cu un fost iubit, iar cineva poate întâlni o cunoștință predestinată.

Cei cu copii vor întări legăturile cu adolescenții lor. Iar unele Fecioare își vor asuma rol serios de bunică sau mătușă.

Balanța

Veți dori să începeți o grămadă de lucruri noi, să faceți schimbări în casă și în afara casei. Veți fi înclinați să luați decizii radicale, schimbându-vă dramatic nu doar propriile planuri, ci și opiniile și principiile. E o perioadă bună pentru a pune în ordine locuința, a reactualiza interiorul și a stabiliza relațiile gospodărești.

Familia, rudele apropiate, casa, acestea sunt problemele care vă vor îngrijora pe Luna Nouă. Dacă ceva nu vi se potrivește, atunci încercați să schimbați, dar fără impulsivitate și critici, ci calm și sistematic. Schimbările din sfera personală vor avea un efect benefic asupra altor domenii ale vieții. Principalul lucru este să dezvoltați o strategie de comportament și să vă gândiți la perspective.

Curățați-vă casa, scăpați de dezordine și de energia negativă! Acesta este modul în care puteți deschide calea către tot ce este nou.

Perioada e de asemenea potrivită pentru vânzarea sau cumpărarea unei locuințe. Puteți face o achiziție sau o vânzare profitabilă în condiții avantajoase.

Scorpion

Vă veți răzgândi, veți avea alte dorințe, veți seta alte intenții. Financiar, veți căuta poate noi metode și venituri suplimentare pentru a vă consolida și proteja situația materială. Va trebui să fiți practici și să vă planificați din timp cheltuielile.

De Lună Nouă veți primi informații importante pentru dezvoltare. Veți comunica și dialoga cu oameni care vă vor ajuta să deschideți orizonturi strălucitoare în viață. Obiectivele și ideile personale vor putea fi transmise corect oamenilor, fără aluzii vagi sau promisiuni iluzorii.

Creșterea abilităților de comunicare va avea un efect pozitiv și asupra calității vieții. În jurul vostru vor apărea personalități noi și interesante u care se va putea face schimb de experiență utilă.

Învățați să stăpâniți noi specialități, să credeți în abilitățile voastre. Cursurile și seminariile vă vor fi benefice, așa că nu economisiți timp sau bani în acest sens!

Săgetător

Vă recomand să vă ocupați de proiectele mici și de treburile curente.

Veți avea o stare de relaxare după sărbători, dar aceasta vă va distrage atenția.

Se pot ivi probleme în sfera muncii, dar nu vă descurajați! Ele vă vor întări și vă vor oferi profesionalism și experiență dacă vă veți apleca asupra lor cu responsabilitate.

De Luna Nouă, se obișnuiește să vă asumați lucruri noi și să rezolvați probleme importante. Veți primi putere pentru asta, mai ales pentru cei care și-au stabilit deja obiective realiste pentru ei înșiși. Problemele de natură materială vor trece în prim-plan. Devine necesară îmbunătățirea situației financiare și consolidarea bugetului, iar dacă unele probleme nu au fost rezolvate, atunci acestea nu mai trebuie

amânate. Căutați venituri suplimentare, investiți eficient banii sau încheiați contracte!

Capricorn

Lucrurile pot avansa după o lungă perioadă de blocaje. Există multe lucruri ce țin de voi, de interiorul vostru, care și până acum v-au condus aproape nicăieri, cu multe din ce ați încercat să atingeți. Acceptați transformările, schimbați viziunile și vechile credințe și reînnoiți-vă! Dați dovadă de idei proaspete, deschidere către proiecte noi sau noi relații afective!

Planeta gândirii și comunicării va sta încă într-o zonă obscură a cercului vostru zodiacal. Poate că raționamentul nu va funcționa la capacitate maximă, dar intuiția cu siguranță va aduce idei bune.

Pe Luna Nouă, veți avea multe idei interesante, precum și o dorință de a crea, dezvolta și face planuri.

Se pot întâmpla o mulțime de lucruri uimitoare și interesante. Încercați să nu ratați nimic. Nu vă opuneți, nu amânați! Mai mult, circumstanțele externe vor stimula să obțineți realizări în sfera personală, să aveți succes în muncă și evenimente sociale. Dacă setați corect prioritățile și micșorați ambițiile, veți urca în carieră. Fluxul de energie pozitivă va fi mai puternic decât obstacolele.

Vărsător

Cu Soarele într-o casă a izolării, e vremea să faceți bilanțuri ale anului 2023 și să finalizați ce e urgent de făcut. Lipsa de vlagă și instabilitatea psiho-emoțională se vor resimți, ca și vizibilitatea voastră în societate sau la muncă. Evenimente din trecut se pot rescrie, vechi datorii trebuie achitate, facturi trebuie plătite, dar la fel de posibile sunt și recompensele pentru eforturile depuse în trecut. Concluziile, deciziile și acțiunile din această perioadă nu vor fi spontane, ci gândite mai demult și în detaliu.

Veți dori să fiți singuri de Luna Nouă. Veți căuta loc în care să vă relaxați în tăcere și să filosofați. Ar fi grozav dacă v-ați putea recupera mental și energetic. Așa că, fără îndoieli și explicații inutile, retrageți-vă!

Ascultați de semnalele corpului! Este important să identificați vreo boală în prealabil. Multe se vor pierde în trecut, dar nu toate amintirile vor fi pozitive.

Apelați mai des la intuiție, mai ales dacă vreți să îndepliniți planurile!

Pești

Acest prim decan de ianuarie va începe pentru voi cu drumuri, cu o comunicare intensă și cu negocieri pentru obiective ale unui viitor apropiat. Veți fi dinamici, hotărâți și responsabili, cu multă empatie față de alții. Deschiderea voastră și faptul că vă veți exprima prea direct va deranja pe unii, motiv numai bun pentru izbucnirea de conflicte.

Financiar, aveți tendința de a cheltui mult și nu e indicat. Vă sfătuiesc să amânați achizițiile costisitoare, căci perioada este mai curând favorabilă planificării, nu aplicării în practică. Faceți strategii, stabiliți obiective pe termen lung, socializați și negociați! Va trebui să vă supuneți și unor reguli, așa că mulți dintre voi vor prefera să lucreze de la distanță sau individual.

Energiile de Lună Nouă evidențiază două probleme:realizarea obiectivelor și reînnoirea mediului înconjurător și oamenilor din preajmă. Este posibil ca unele conexiuni să se termine de la sine, neavând ca bază interese și puncte de vedere comune. Veți primi unele știri care vor spulbera viziunea iluzorie asupra lumii. Unele informații din exterior vor afecta relațiile prietenoase. Recomand să aruncați o privire mai atentă asupra acelor persoane ce par interesante. Ele se pot dovedi a fi o „punte” către o altă viață, cu planuri și schimbări în sfera afacerilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
bauturi racoritoare de vara jpg
Imbatranire FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
zodii meteoriti png
tort clatite png
pierdere in greutate jpg
click ro jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net