Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie. Fecioarele singure pot întâlni pe cineva

Ultima actualizare:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 februarie - 6 martie 2022 îți aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

dragoste inima engin akyurt  fvrg3c6xhe unsplash jpeg

Horoscopul săptămânal pentru 28 februarie - 6 martie 2022 îți spune dacă vei avea succes în carieră, ce te așteaptă din punct de vedere al sănătății, cât de bine vei sta cu banii, dar și cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii din zodia Fecioară își pot întâlni jumătatea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Aveţi nevoie de aprobarea partenerului sau asociatului în ce alte colaborări doriţi să faceţi, iar dacă țintiți rezultate benefice,trebuie să negociaţi, să mediați, abilitate şi multă diplomaţie deoarece primul impuls al acestuia este să caute nod în papură.

Vin evenimente, unele mai puţin plăcute, pentru cei care doresc să plece în străinătate pentru că e posibil să li se amâne planurile de vacanţă, ori, ajunşi acolo, să rămână dezamăgiţi.

Deși sunteţi cuprinşi de o energie dinamică, a lua decizii financiare acum va fi marea provocare. Veştile  vor fi în concordanţă cu dorinţele voastre, iar pentru cheltuieli, chiar dacă ele depășesc imaginația voastră, o să găsiți resurse ascunse.

Poate că e nevoie să nu neglijați pe cei dragi, să evitaţi tensiunile ce se pot ivi în familie, mai ales cu rudele, cu părinții! Se pare că unul măcar poate avea nevoie de suportul vostru, nicidecum de o tensiune.

Casa muncii şi a sănătăţii în schimb este bine aspectată, aşa încât vă puteţi asuma responsabilităţi în plus.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Starea voastră este atât de misterioasă și mistică încât doar același tip de persoană vă poate înțelege. Prin urmare, dacă v-ați  stabilit în minte un partener ideal, dacă rămâneți în continuare acasă și refuzați să vă întâlniți cu prietenii, atunci situația dezamăgitoare a vieții personale va fi prelungită până la sfârșitul  lunii februarie. Vă recomand un pic mai multă detașare de problemele de lucru și de responsabilități pentru a crea o relație puternică cu cineva. Cercul de interese trebuie extins, dar nu uitați de prudență. În caz contrar, persoane viclene vor prelua rapid ideile voastre de afaceri.

Cei singuri, dar care au mai trecut cândva printr-un mariaj necorespunzător, au acum ocazia să-și acorde a doua șansă, pentru că pot întâlni persoane pe care merită să le cunoască mai bine.

Creativitatea e maximă, iar dacă vă axați pe ea, ați putea câștiga ceva bănuți din asta.

Relațiile cu străinătatea sunt favorabile sau chiar poate veți călători departe de locul de domiciliu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Cu răbdare și ceva efort, într-adevăr, acum veți putea face față sarcinilor pe care nu le-ați  rezolvat înainte. E necesar sa revizuiți cu atenție unele dintre opiniile si principiile voastre, mai ales pentru a evalua dacă acestea sunt cu adevărat atât de valoroase pe cât ați crezut și dacă ele pot depăși efortul de care dispuneți dacă alegeți să le urmați.

Principala dilemă va fi cauzată de probleme materiale, iar un sentiment de stabilitate și încredere în viitor devine pentru voi nu doar o vorbă goală, ci chiar o nevoie urgentă. Dar nu uitați: urmărind doi iepuri deodată, nu puteți să prindeți nici măcar unul. Prin urmare, prioritizați în mod clar ce doriți vizavi de ce aveți nevoie și  abia apoi luați o decizie-de exemplu, faceți trecerea la un alt loc de muncă. Să rețineți că pentru riscuri, acțiuni nesăbuite, mai ales materiale, nu este momentul potrivit de asumare.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Veți fi obligați să stați față în față cu întrebări majore, iar răspunsurile le puteți găsi în trecutul vostru. Consultați-vă experiența, analizați-vă greșelile și, de această dată, veți reuși. Veți petrece mult timp în public, participând la negocieri, contracte, activități publice. Cu toate acestea, dorința de a vă impune punctul de vedere, ignorând pe ceilalți, precum și tendința spre litigii, pot încălzi periodic situația, atât în sfera de afaceri, cât și în căsătorie.

Va trebui să vă ocupați de un număr mare de oameni, să operați cu un volum mare de informații care să stimuleze activitatea mentală, dar va crea o apăsare asupra sistemului nervos. Vin idei noi și planuri neobișnuite, dar ele sunt promițătoare. Pentru a lua deciziile corecte, veți avea nevoie de o viziune de perspectivă și o gândire strategică. Veți câștiga credibilitate și autoritatea va lucra pentru voi, asigurând încrederea partenerilor și aducerea oamenilor de care aveți nevoie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Leu

Potențialul energetic este scăzut, iar nervozitatea și iritabilitatea vor duce la sentimente frecvente de oboseală și pierdere de forță. Utilizați orice ocazie pentru relaxare sau chiar planificați o călătorie. Va trebui deci să acordați mai multă atenție sănătății, în primul rând este important să se evite leziunile sau dacă există boli ale tractului gastro-intestinal, încercați să adoptați o dieta adecvată. În cazul în care pielea este predispusă la acnee și acum problema este mai evidentă, este posibil ca aceasta să fie legată de activitatea intestinului. Merită să studiați problema.

Folosiți noi metode și abordări pentru a lucra și a comunica cu oamenii. Simțiți-vă liberi să  încercați ceva nou, ceva despre care nu aveați cea mai mică idee. Acum este momentul să experimentați și să întâlniți noi oportunități.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Fecioară: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Fecioară

Nativii singuri pot întâlni pe cineva cu care să lege o relație romantică, care începe probabil cu o conversație minoră sau o comunicare pe teme de afaceri. Se descoperă apoi alte interese comune și o sferă de activitate strânsă. Astfel, relația va evolua ușor-ușor, dar nu poate fi prea lungă. Trebuie să vă răspundeți la întrebarea dacă sunteți gata să aveți un atașament sincer față de cineva sau preferați să rămâneți liberi de toate obligațiile ca persoană.

Nativii care au copii traversează tensiuni în relația cu ei și trebuie să nu reacționeze impulsiv, grav, indiferent cu ce sunt provocați de odraslele lor.

Medical, este timpul pentru a renunța la obiceiurile proaste. Nu supraîncărcați ficatul!

Financiar, cheltuielile corespunzătoare vă vor ajuta să vă concentrați pe obiectivele principale ale vieții și să nu vă distrageți de lucrurile de care aveți stringentă nevoie acum.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Balanță: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Balanță

Evenimentele pe care le veți traversa vă vor afecta ideile despre viață. Este posibilă o dezamăgire profundă, pentru că nimic nu va merge în conformitate cu planul și eforturile pe care le depuneți, iar cheltuielile vor fi în zadar. De asemenea, așteaptați-vă și la o dispută cu autoritățile în legătură cu realizările voastre din ultima vreme.

Relațiile cu rudele se vor îmbunătăți considerabil și chiar este posibilă o întâlnire cu neamuri care locuiesc într-un alt oraș sau într-o altă țară. Acolo unde au existat probleme în trecut, ele se pot repeta, însă într-o versiune mai ușoară.

Acasă, aveți grijă de copii! Vor exista dificultăți de relaționare, fiind nevoie de întreaga atenție și grijă. În problemele de creștere a copiilor, sarcina principală este aceea de a alterna în mod rațional și în timp util, rigurozitatea cu libertatea.

Medical, bolile cronice se pot actualiza, așa încât nu vă suprasolicitați cu munca.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Scorpion: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Scorpion

Pentru voi, una-alta apare de făcut în casă, dacă nu cumva chiar planificați o relocare, o schimbare de reședință. Chiar dacă nu acționați acum, veți dori să decideți asupra schimbărilor din viitor. Există energii mulțumitoare care vin din zona drumurilor, fie că sunt în apropiere, fie la depărtare. De asemenea, veți putea planifica excursii, întâlniri importante cu prieteni din afară sau vă faceți alții noi. Chiar dacă nu mergeți într-o călătorie, vă veți face noi cunoștințe la distanță, iar aceste legături vor contribui la avansarea planurilor viitoare.

Va apărea o mai bună conștientizare a capacităților și talentelor voastre și veți încerca să le folosiți pentru a face fapte bune, pentru care, fără îndoială, forțele superioare vă vor recompensa. Este o perioadă bună și de comunicare cu copiii sau cu cei dragi. Educația și formarea vor fi mai ușoare prin jocuri intelectuale, gândirea va fi creativă, iar experiențe mistice sunt posibile și ele. Veți fi sensibili la muzică, ba chiar puteți începe să cântați sau să vă jucați cu instrumentele muzicale.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Săgetător: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Săgetător

Se pare că va trebui să faceți multe pentru care e nevoie de mobilizare. Prin forță, depășind rezistența atât venită dinspre circumstanțele externe, cât și din propria voastră lipsă de chef de a face ceva. Nu puteți renunța la tot efortul de până acum doar pentru relaxare.

Se pare că toată lumea are nevoie de ceva de la voi, iar când ajutați pe alții, parcă vă simțiți ca  binefăcători și protectori universali. Asta va da naștere unui sentiment de conștientizare a indispensabilității voastre. Veți deveni mai mult și îi veți ajuta pe prieteni, dar nu financiar, căci banii nu pot fi decât pentru strictul necesar. Activitățile vor fi însoțite și de posibile pierderi din cauza unor situații extreme, probleme sociale, evenimente care au loc în țară și în lume, la locul de muncă și în viața voastră.

Banii vă preocupă și mai ales modalitatea de a-i câștiga, în special dacă locul vostru de muncă stă sub semnul întrebării. Puteți găsi acum surse suplimentare, al doilea job, ceva part-time sau lucru în plus pentru acasă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Capricorn: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Capricorn

În toate aspectele  veți fi creativi, aventuroși și nerăbdători. Acesta este un moment bun pentru noi afaceri, pentru a vorbi în public, pentru căutarea  unui loc de muncă, pentru întâlniri cu potențiali angajatori. Vă puteți consolida pozițiile, puteți să cereți o creștere a salariilor sau o funcție nouă, superioară. Nu e timpul de concedii și vacanțe, ci să luați inițiativa la locul de muncă.

Veți fi capabili să oferiți inovații raționale și utile, iar dacă în ultima vreme era ok să vedeți și să transformați acele domenii vechi de lucru, de acum încolo este mai bine să începeți o afacere complet nouă, dacă asta aveți în minte. Un deosebit succes îi așteaptă pe profesioniștii din domeniul creativ-actori, artiști, scriitori, compozitori - popularitatea lor va crește. Vă veți surprinde potențialii parteneri cu o abordare neașteptată a afacerilor și dorința de a vă dovedi punctul de vedere, dar nu sunt excluse unele dezacorduri când aceștia devin capabili să încalce negocierile.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Vărsător: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Vărsător

Aveți nevoie de atenție dacă vă confruntați cu autoritățile și va trebui să vă supuneți cerințelor lor. Altfel, pot apărea dificultăți în ceea ce privește cariera. Acasă puteți traversa pierderi și dificultăți, iar în plus, trebuie să aveți grijă de părinți.

Dificultățile financiare v-ar putea împinge spre aventuri. Fiți răbdători, perseverenți și muncitori, gândiți și lucrați în perspectivă. Astfel, reușiți să obțineți rezultate bune. Zi nefavorabilă este cea de 27.

Veți traversa probabil conflicte legate de finanțe sau vin întrebări despre viitorul copiilor voștri. În orice caz, nu este potrivită luarea deciziilor finale, ci trebuie să mai așteptați. După ce energiile se vor calma, o să puteți raționa si acționa în mod corespunzător.

Zi cu zi veselia și farmecul vor crește, veți deveni sufletul oricărei ieșiri în lume, iar la întâlnirile cu prietenii veți povesti despre planurile pentru viitor și despre speranța în succesele lor.

Petreceți mai mult timp în aer liber, faceți gimnastică respiratorie, învățați respirația corectă, căci așa care va aduce o bună contribuție la starea voastră de sănătate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Pești: 28 februarie - 6 martie

Carieră, dragoste, sănătate și bani - previziunile săptămânii pentru zodia Pești

Mișcarea și schimbarea vă sunt prielnice, iar voi n-aveți decât să înotați. Cunoașterea legată de alte țări poate duce la o importantă transformare spirituală, la o schimbare cardinală în perspectivă. Prin călătorii, prin cunoașterea cuiva din străinătate, vizionările și teoriile anterioare pot fi distruse. Ca rezultat al unor evenimente ciudate, poate apărea o percepere cu alți ochi a religiei, un acces la cunoașterea sacră sau îi puteți uimi pe cei din jur cu informațiile voastre în diferite domenii ale științei, filosofiei, culturii. Nevoia de aprofundare și extindere a cunoștințelor vă poate duce spre școli superioare, cursuri de perfecționare sau de învățare a limbilor străine.

E clar că acum veți deține un bilet la ordin în alb și n-aveți decât să profitați de el. Inclusiv în afaceri, veți obține aprobarea celor potriviți.

Concentrarea voastră este în aceeași măsură îndreptată spre prieteni sau dușmani. Pe de-o parte puteți întâlni noi cunoștințe care vă vor fi utile și vă vor susține pe viitor, dar pe de alta, încă mai aveți de reglat relații apropiate din trecut pe care ați simțit că trebuie să le încheiați deoarece deveniseră împovărătoare.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net