Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Zodia care pierde o persoană apropiată din cauza certurilor

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023. Astrologul Click!, Lorina, ne oferă previziunile complete pentru fiecare zodie în parte, în a doua săptămâna a lunii mai. Ne apropiem de vară și se încing spiritele, așă că e cazul să vedem ce se întâmplă în horoscop.

Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023
Horoscop săptămânal 8-14 mai 2023

Horoscop pentru săptămânal 8-14 mai 2023

Berbec

Aveți parte de schimbări sau e nevoie să vă adaptați din mers la transformările făcute de cei din anturaj sau familie. Vi se pare că deodată persoanele au schimbat atitudine, comportament, gusturi și preferințe și acum aveți nevoie de timp să vă modificați agenda, să regăsiți nivelul de confort.

Nu vă lăsați descurajat, comunicarea devine vitală. Luptați să mențineți relația fără să vă lăsați distras de aspecte secundare ale cotidianului și în momentele de confruntare să fie vorba doar de exprimarea nemulțumirilor și a criticilor noului mod de a privi lucrurile. Urmăriți comportamentul copiilor care vă pot pune în fața dilemelor personale. O să fie nevoie să gestionați cu diplomație crize specifice unor alte categorii de vârstă.

La locul de muncă faceți progrese dacă vă folosiți de creativitate și umor în rezolvarea situațiilor problematice. Echipa colegială nu se dovedește cel mai bun aliat,deci mai bine o evitați.

Taur

Aveți unele dificultăți în a vă adapta permanent din mers la dinamica perioadei. De la un punct încolo simțiți că ați obosit, vă simțiți deconectat de la sprijinul celorlalți care par că nu înțeleg prin ce treceți sau nu cunosc măsura efortului depus. Exersați răbdarea, munciți din greu fără să scrâșniți din dinți și bucurați-vă că e ceva temporar care, odată ce sforțarea a fost făcută, vi se vor oferi și recompense.

Mediul profesional e solicitant dar și ofertant. Aveți ocazia să vă ocupați de proiecte noi, mai mici dar mai consistente ca venituri și să discutați cu persoane noi care se dovedesc interesante dacă vă opriți câteva minute și găsiți subiecte comune în afara cuvintelor strict profesionale.

Sănătatea trebuie supravegheată întrucât rezistența fizică fluctuantă vă poate încetini în a vă duce la îndeplinire în termenele impuse sarcinile asumate. E important să vă exprimați nemulțumirile și așteptările față de partener.

Gemeni

Trăiți în sfera artiștilor, nu prea vă simțiți conectat la realitatea concretă, dar totuși în lumea interioară lucrurile se desfășoară fără probleme. Aveți idei creative, inspirație și veniți cu sugestii destul de eficiente după câteva momente de analiză. Posibil să reapară unele plăți de făcut, facturi rămase neachitate sau datorii de care ați uitat și acum vi se reamintește termenul de scadență.

Primiți sprijin din mai multe părți, domeniul religios sau spiritual fiind o sursă bună de găsire a motivației interioare. Apar posibile unele deplasări în interes de serviciu și ulterior aveți parte de câștiguri concrete. E bine să fiți atenți la protocoalele de urmat în deplasare și să aveți toate semnăturile necesare.

Relațiile cu istorie îndelungată vă oferă stabilitatea dorită și vă păstrează cu picioarele pe pământ, partenerul nemaifiind impresionat de perioadele de visare și cunoscând exact punctele de apăsat pentru a vă reconecta la planul concret.

Rac

Este o perioadă de planuri grandioase și de mari chestiuni de întreprins. În cea mai mare parte, lucrurile se vor referi la sfera afacerilor, carieră, înregistrare de documente importante, într-un cuvânt,de treburi serioase. Dacă aveți o perioadă de odihnă programată, puteți fi siguri că rolul organizatorului călătoriei și divertismentului va cădea pe umerii voștri.

De asemenea, e o săptămână de succes pentru a învăța științele oculte, căci așa veți putea obține informații secrete, veți putea stăpâni magia cuvântului. Prin predare și învățare, puteți ajusta canalul subtil de percepție emoțională dintre profesor și student, părinte și copil, ceea ce vă va permite să percepeți și să transmiteți informații într-un mod practic telepatic. Fără o astfel de ajustare, vă va fi dificil să învățați ceva și să înțelegeți în general.

Leu

Vine o perioadă destul de obositoare, în care se consumă mai multă energie decât de obicei. Aveți grijă la starea de sănătate, a voastră sau a părintelui, nu vă agitați pentru lucruri mici și neînsemnate, pentru a nu pierde din puterea care va fi foarte necesară ulterior. Deși veți încerca să adunați laolaltă pe membrii unui grup de oameni asemănători, din cauza lipsei de disciplină și de coeziune, echipa se poate prăbuși, iar voi puteți rămâne dezamăgiți. Ba chiar este posibilă o concurență acerbă, care poate duce la conflicte și chiar la clarificarea relațiilor cu ajutorul forței.

Cu toate acestea, încercați să nu permiteți asalturi, deoarece perioada necesită calmare. Pentru a vă canaliza constructiv energiile, puteți participa la evenimente și competiții sportive moderate. Obstacolele nu vă sperie și e puțin probabil să vă oprească. În schimb, așa cum spuneam, o luptă puternică va promova eliberarea adrenalinei. De asemenea, puteți să lucrați din proprie inițiativă la acte caritabile și de voluntariat.

Fecioara

Planurile voastre se vor referi în primul rând la aspectele financiare și materiale. Banii pot fi necesari pentru călătorii, divertisment, pentru tot felul de cursuri viitoare sau cursuri de facultate și masterat, ale voastre sau ale copiilor voștri.

Pentru asta este posibilă o căutare activă a surselor suplimentare de venit. Veți fi sigur preocupați de gânduri și strategii financiare. Dacă acum, cu ce-a mai rămas din primăvară, veți trăi în limitele mijloacelor voastre și vă veți baza doar pe talentele și abilitățile pe care le aveți, Universul va avea grijă să nu duceți lipsă de nimic, chiar dacă surplus nu va fi.

Deși problemele financiare vă pot atrage atenția, astrele vă sugerează îndreptare spre partea spirituală a vieții. Doar așa vi se dezvăluie talentele și dobândiți obiceiuri sănătoase, copiii vor fi mulțumiți de succesele lor, iar la locul de muncă, în chestiuni personale sau perioada de recuperare veți fi asistați de persoane cu experiență, de șefi, de superiori. Toți vor contribui la promovarea ideilor voastre creative.

Balanța

Interesul pentru afaceri și comunicare poate dispărea și probabil că veți adopta o atitudine de așteptare și de contemplare a ceea ce se petrece în jur, eventual pentru a analiza situații importante. Nu e multă stabilitate la voi acolo și cred că veți pune sub semul întrebării niște decizii pe care le-ați luat în trecut. Dar dacă au fost bune, posibil să inceapă să-și arate roadele.

Bine-ar fi să vă ocupați de stabilirea contactelor de afaceri personale, de efectuarea lucrărilor de construcții, reparații și îmbunătățirea microclimatului de acasă. Mulți vor simți inspirație, creativitate, deschidere și dorință de a face schimb de idei și informații. Aceasta este o perioadă favorabilă și pentru organizarea de întâlniri importante, evenimente,pentru participarea la proiecte colective, pentru finalizarea altora vechi.

În ciuda oportunităților, aceasta nu este perioada cea mai potrivită pentru orice veți dori să întreprindeți.

Scorpion

Energia crește și va trebui să o direcționați spre zona de relaționare cu ceilalți, să fiți prietenoși și binevoitori, să-i tratați cu respect, să le ascultați opinia. Nu răspundeți impulsiv pentru că veți bloca astfel drumul spre legături armonioase, iar singuri va fi dificil să progresați acum. Ascultați sfaturile colegilor și prietenilor, mai ales dacă au o mulțime de planuri promițătoare financiar. Sunteți plini de talente și inspirație și puteți face echipă bună împreună.

Puteți acționa cu succes în sfera publică și socială, puteți participa la noi proiecte promițătoare, puteți organiza întâlniri importante la diferite niveluri. Sunt șanse de a planifica schimbări de viață la scară mare.

Poate ar trebui să vă schimbați punctele de vedere cu privire la viitor și să construiți relații astfel încât interesele să coincidă cu interesele celor din jur. Veți avea susținere, veți negocia cu potențiali parteneri și sponsori, veți fi sprijiniți de oameni puternici.

Săgetător

Vine o perioadă în care preocupările trebuie să fie de domeniu profesional, mai ales că șefii se uită atent la acei angajați care se străduiesc să obțină mai mult și care nu vor să se mulțumească cu poziția lor actuală. Vă sfătuiesc să fiți flexibili și diplomați. Marte în Rac nu vă favorizează dinamismul natural puternic, ci vă recomandă mai degrabă să gândiți înainte de a acționa prea repede.

Ar trebui să petreceți orele libere în natură, să vă întâlniți cu prietenii, să vă refaceți, să obțineți rezerve de emoții pozitive pentru mai târziu.

Această perioadă se poate dovedi totuși a fi conflictuală, în special cu oamenii din generația mai în vârstă sau cu cei care au un statut mai înalt, care nu vă vor împărtăși opiniile. Va fi greu să suportați orice presiune, manifestare a puterii și controlului, astfel încât este posibil să rupeți în mod decisiv unele legături, fără niciun regret.

Capricorn

Voi gândiți-vă la viitor și priviți-vă darul prezent ca dar al destinului! Luați inițiativă, pentru că apoi totul se va decide de la sine. Vine un moment bun pentru dragoste, creativitate, afaceri personale și lucrul cu copiii.

Veți avea multă treabă, vor fi multe călătorii și întâlniri, mai ales cu oameni din anturajul vostru apropiat: frați, surori, vecini - printre care vă veți bucura de o autoritate de necontestat. Toată energia și puterea le puteți canaliza la îndrumarea curățeniei și ordinii, atât acasă, cât și la locul de muncă.

Deși veți experimenta o atmosfera caldă, emoțională și veți experimenta bunătate față de oameni, veți încerca să ajutați, de cele mai multe ori pe baza celor mai bune intenții. Deci, cu toate astea, gândurile voastre nu pot fi înțelese mereu și în totalitate. De aceea, problemele nu or să vă ocolească și pot conduce la conflicte. Cauza neînțelegerii poate fi inclusiv diferența dintre culturi și viziuni asupra lumii. Stima de sine nu vă va permite să vă coborâți pentru a clarifica relațiile, dar nici nu veți putea suporta presiunea din jur.

Vărsător

Pentru că urmează o perioadă de îndoieli și indecizii, va fi dificil să puneți dorințele în practică, așa că vanitatea și inconsistența în acțiuni pot consuma rapid avântul. Este important să monitorizați cheltuielile deoarece a vă satisface impulsiv poftele înseamnă risipă. Veți avea tendința să vă faceți griji cu chestiuni care oricum nu depind doar de voi, care ar putea fi dincolo de puterea de a le gestiona, iar asta crește starea de nervozitate și iritare și se răsfrânge asupra celor dragi.

Începutul celui de-al doilea decan din lună e ceva mai pozitiv, veți putea acționa mai eficient și veți obține rezultate cu un efort minim. Acțiunile și ideile vor fi în concordanță cu cele din jurul lor, astfel încât sprijinul și înțelegerea vor funcționa pentru succes, pentru profit. Un potențial intelectual ridicat va contribui la succes la examene, la învățătură, predare sau muncă manuală. Negocierile, discutarea planurilor și problemelor importante desfășurate în acest moment, ar fi favorizate.

Pești

Veți avea o opinie mai puțin bună, iar ideile altora vă vor ajuta în promovarea cazurilor voastre. Prietenii și colegii vor fi aproape în serviciul vostru, ajutându-vă în chestiuni importante, sprijinindu-vă autoritatea, dar o vor face fără multă plăcere. Când greutățile simțiți că vă copleșesc, atunci veți atrage oameni care, deși vor schimba planurile proprii după voi, până la urmă vor pune umărul și veți forma o echipă.

Planurile favorabile pot fi asociate activităților caritabile sau educative. Participarea la evenimentele colective, legate de colectarea de finanțe pentru nevoiași va avea succes. Veți putea să donați și voi bani pentru fapte bune orisă oferiți în alte moduri suport, iar puterile superioare vă vor da o lumină verde. Cu toate acestea, vă puteți afla într-o aventură care implică o încercare de îmbogățire rapidă. Nu vă sfătuiesc, deoarece poate aduce multe probleme.

Nu vă recomand să planificați o vacanță și nici nu e un moment pentru a merge într-o excursie în străinătate, nici pentru a vă relaxa de problemele sentimentale dacă aveți. Poate fi un timp care solicită mișcare, dar la drumuri scurte și pentru rezolvări de documente.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net