Zodia care ar putea pierde o persoană dragă înainte de Paște. Tragedia care i-ar putea strica sărbătorile!

Unele zodii se bucură de momente frumoase, împliniri și realizări pe toate planurile, iar altele plâng cu lacrimi amare în ziua celei mai importante sărbători din România: Paștele. Ce spun astrologii despre schimbările cumplite din viața unui semn zodiacal?

Zodia care ar putea pierde o persoană dragă înainte de Paște
Zodia care ar putea pierde o persoană dragă înainte de Paște

Dacă te numeri printre zodiile ghinioniste care va avea cea mai proastă lună, mai ai câteva provocări în față. Mai exact, ai putea pierde o persoană dragă chiar înainte de sărbătorile pascale.

Zodia care ar putea pierde o persoană dragă înainte de sărbătorile pascale

Deși ai trecut prin multe în ultima vreme, ar trebui să fii pregătit pentru o tragedie ce ți-ar putea strica sărbătorile. Paștele ar putea veni cu o posibilă pierdere a unei persoane dragi pentru nativii semnului zodiacal Berbec.

Chiar dacă Berbecii sunt persoane încărcate de energie pozitivă, sincere și concentrate asupra acţiunii şi mentalului (însă nu este cea mai puternică dintre toate zodiile), evenimentul dureros îți va lăsa râni adânci în suflet.

Orientați spre lumină, transparenţă, noţiuni clare, fără urmă de echivoc, nativii născuți în zodia Berbec s-ar putea să experimenteze din plin durerea emoțională și sufletească. Din fericire, vei putea depăși drama ce îți va pune stop în planuriile vieții cu ajutorul familiei și prieteniilor ce îți vor fi alături.

Cum pot depăși Berbecii pierderea unei persoane dragi?

Pierderea unei persoane dragi poate însemna mult pentru orice om și poate schimba tot ce a simțit vreodată. Pentru Berbeci are loc o transformare și ceva trebuie să se termine înainte ca altceva să poată începe. Zodii echilibrate din fire, ele vor avea puterea să accepte cele întâmplate și să-și ducă viața mai departe.

Însă, dacă Berbecii se vor simți depășiți de situație, trebuie, neapărat, să apeleze la terapie pentru ajutor și pentru a putea face pași mici spre vindecare. Totodată, și activitatea socială îi va ajuta enorm pe acești nativi, specialiștii recomandând ca atunci când pierdem o persoană dragă să socializăm și să păstrăm legăturile cu cei din jurul nostru.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
click ro jpg
spanac care trimite e mailuri 1  sursa   Shutterstock jpg
horoscop freepik jpg
horoscop jpeg
horoscop jpeg
sefi zodiac jpg
dragoste jpg
frigider jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net