Horoscop 4-10 noiembrie: Berbecii persistă în greșeli și eșecuri / Taurii rezolvă probleme controversate / Leii au relații tensionate la muncă

#Exclusiv Click!

Click! vă prezintă horoscopul pentru perioada 4-10 noiembrie! Astrologul Lorina vine cu noutăți pentru toate zodiile, astfel că ne așteaptă surprize inedite în perioada următoare. 

image

Zodia Berbec 

Greșelile trecute și repetate apoi în timp pot duce și ele la eșecuri, riscând să nu obțineți ceea ce doriți. 

Chiar și așa,între 9-10 noiembrie, întâlnirile de afaceri, relațiile romantice, pot deveni promițătoare și pot dovedi continuitate foarte serioasă pe la sfârșitul anului. 

Trebuie să acordați ceva mai multă atenție consolidării sănătății, banilor și carierei. Este posibil ca în acest moment multe dintre planuri să fie revizuite, iar cei din mediul înconjurător să nu vă trateze pozitiv. Călătoriile, fie de plăcere, fie de afaceri, nu-s indicate decât dacă ele nu suportă amânare. 

În schimb, există posibilitatea de a vă direcționa spre dezvoltarea unui talent, spre descoperirea unui hobby, spre stabilirea de obiective pe termen lung, cu condiția sa fiți flexibili și să vă așteptați la schimbări de trasee alese acum. 

image

Zodia Taur 

Situația va deveni favorabilă, în special pentru rezolvarea problemelor controversate, pentru consolidarea poziției și autorității. Acesta este un moment oportun pentru prelucrarea documentelor de proprietate, pentrua analiza un plan de cumpărarea de bunuri imobiliare, pentru întărirea legăturilor familiale și intra-familiale, pentru întâlnirea cu rudele, precum și pentru organizarea relațiilor pozitive la locul de muncă. Și dacă într-adevăr, ați achiziționat deja un bun imobiliar, v-ați apucat de extinderea casei cu ceva anexe ori de o modificare la domiciliu, posibil să nu vă fi făcut socotelile așa cum trebuie, să fi apărut probleme costisitoare pe parcurs și să fiți nevoiți să apelați la alte surse de venit, căci cheltuielile vor depăși buzunarul vostru. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă faceți iluzii, ci mai degrabă să vă bazați pe sprijinul persoanelor competente și influente. 

Aceia care lucrează în străinătate sau la multinaționale cu capital mixt, ar putea avea surprize neplăcute, lovituri sub centură din partea invidioșilor, ar putea fi implicați în bârfe și intrigi. 

image

Zodia Gemeni 

În relații, noile conexiuni necesare pentru carieră și afaceri vor fi importante. Farmecul și calitățile voastre vor atrage noi parteneri, astfel încât nu va fi dificil să obțineți sprijin sau ajutor. Noile conexiuni pot duce la parteneriate viitoare promițătoare. Este important să fiți atenți în afaceri, deoarece există pericolul de a face greșeli enervante care pot anula eforturile. Prin urmare, echilibrul în viața de afaceri și personal devine extrem de important pentru succes și liniștea sufletească. 

Până la sfârșitul săptămânii, ați putea fi interesați de un nou cerc de cunoscuți, vor apărea noi simpatii, noi conexiuni de afaceri și noi oportunități de redresare financiară. Călătoriile, noile contracte, schimbări de locuri de muncă, creează schimbări. 

image

Zodia Rac 

Veți putea să înveseliți orice potențial partener cu farmecul vostru știind exact ce și când să spuneți. S-ar putea să vă placă în mod inconștient să flirtați mai mult și să vă jucați cu vorbe frumoase, așa că, fiți atenți la energia pe care o îndreptați spre  alții și verificați-vă intenția! Accentul următoarei perioade cade pe gusturile voastre și pe dorința de a face tot ceea ce vă place. Dacă o să cumpărați ceva, acesta va fi de eleganță, calitate și lux. Urmăriți-vă comportamentele impulsive deoarece s-ar putea juca feste pentru voi! 

Într-un fel, s-ar putea să simțiți un conflict în zona romantismului și va trebui să vă exprimați în mod clar sentimentele pentru a înțelege ce se întâmplă. Sunteți sensibili și ușor de rănit, mai ales dacă sunteți îndrăgostiți, simțindu-vă mult mai vulnerabili decât de obicei. 

Puteți avea mai multe convorbiri cu alții cu privire la parcursul carierei, iar unele dintre aceste discuții pot provoca noi idei. 

image

Zodia Leu 

La locul de muncă, se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca situația să se îmbunătățească, trebuie să vă izolați de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii, eventual să gândiți un plan B. 

Se pare că astrele dau o mână de ajutor și vă vor însoți în multe din  eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea evenimentelor. Dacă veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci este binevenită intenția. Vă recomand să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu cineva care vă va ajuta cândva. Sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția. Ea vă va spune cu cine să cooperați și cu cine să vă faceți griji. 

image

Zodia Fecioară

Nimic mai fals decât tendința de a ignora oamenii și a deveni orbiți de propriile voastre iluzii! Atât de convinși de puterea voastră și de siguranța că "cineva acolo va iubește mereu și vă apară" ați fi, încât riscați să deveniți victime, să fiți abuzați, să vă pierdeți reputația. Veți fi sensibili la nedreptățile din jur, puteți fi catalogați ca niște ciudați doar pentru faptul că simțiți și gândiți altfel, veți declanșa invidii  în asociațiile cărora le sunteți membri sau voi înșivă o să dezvoltați gelozie față de cineva din grup. 

Progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile, intuiția vă ajută să ieșiți, căci pe baza ei, o decizie înțeleaptă  va veni din senin. 

În familie, există tendința de falsitate și iluzie, ori dacă sunteți tineri poate că vă mințiți unul din părinți pe un subiect legat de finanțe. 

După 9 încolo, situațiile vor permite ridicare la un nou nivel de evoluție, de carieră ori statut material. Puteți simți grija și ajutorul de la prieteni, de la oameni apropiați. 

image

Zodia Balanță

Încrederea și activitatea vor crește, iar partenerii vor deveni sprijin. Alături de ei, se va îmbunătăți și starea voastră materială sau veți reuși să atingeți un nivel nou în carieră. 

Tot acum veți avea mai mare claritate a gândirii, capacitate de a găsi soluții originale, de a vă construi propria cale în știință, de a deschide noi drumuri. Nimic nu vă împiedică să încercați noi modalități, noi metode, fără teama de a pierde ceea ce dețineți deja. 

Aș vrea să mai adaug o atenționare și anume aceea că va fi dificil să distingeți realitatea concretă de lumile virtuale și de fantezii. Pericolul stă în încălcarea legilor și normele de comportament, iar astea vor crea probleme pentru voi și pentru ceilalți. 

Ar mai fi și o posibilă luptă cu depresia sau insomnia, care să ducă rapid la dependențe de vicii. 

Medical sau ca stare de spirit, influența gândurilor voastre va fi mare. Dacă veți reuși să alungați pe cele negative, o să reușiți să vă simțiți mai bine. 

image

Zodia Scorpion 

Se pare că aceasta este o perioadă de creștere spirituală și dezvoltare evolutivă.În plus, acordurile cu partenerii străini, extinderea piețelor de vânzări, instruirea, autoeducarea vor avea bune rezultate. 

Între 5 și 7 ale lunii, grijă la zona financiară, căci există riscul de pierderi, poate legate de întreruperea unor acorduri de colaborare, închiderea unor piețe de desfacere, probleme la locul de muncă! Poate că singuri o să vă dați cu stângu-n dreptul, faceți greșeli de comportament, motiv pentru care riscați să deveniți personajul principal în intrigile altora. Trebuie înfrântă imperiozitatea, să deveniți mai flexibili în comunicare, asta dacă vreți să reușiți a contracara acțiunile invidioșilor și rivalilor. E indicat să vă concentrați mai mult pe responsabilitățile și relațiile cu ceilalți. 

Abia joi veți reuși consolidarea relațiilor de familie, precum și să vă recăpătați autoritate și influența. 

image

Zodia Săgetător 

Eventualele situații dificile pot afecta stabilitatea relațiilor nu numai cu partenerii de afaceri, ci și cu cel de căsătorie. Nu mai spun că unii dintre voi puteți ajunge la punctul de discordie internă cu voi înșivă, datorită dezechilibrului emoțional. 

Abia după 8 încolo situația se va schimba în bine, iar optimismul și energia vor crește. Atunci vă sfătuiesc să luați în calcul revizia de venituri, noile planuri și, eventual, să căutați surse suplimentare ale altora de venit, căci le veți găsi. O nouă slujbă sau relație va ajuta la restaurarea și consolidarea contactelor cu superiorii și subordonații. Nu excludeți nici varianta călătoriilor lungi, inclusiv în străinătate, așa că planificați-le de pe acum! 

Vă sfătuiesc să vă țineți ascunse planurile la care lucrați și obiectivele spre care țintiți, chiar dacă deocamdată, pentru faptul că nu veți fi la rampă și la vedere o să fie rândul altora să urce, poate chiar pe umerii voștri. Va veni pe viitor și vremea voastră, cu o bază mult mai stabilă decât acelora de acum. 

image

Zodia Capricorn 

Acest prim decan de noiembrie vine și el cu agitația lui, iar voi trebuie să aveți grijă la relații, căci mulți puteți fi vulnerabili la critici și opoziții din partea altora, inclusiv din partea partenerilor. Dar nu trebuie să puneți paie pe foc, pentru că sunteți dependenți de circumstanțe, de oamenii din jur și aveți limitate libertățile. 

Nu este un moment potrivit nici pentru deplasări de plăcere sau călătorii de afaceri, în special în străinătate. Acolo vă pot aștepta situații ciudate și neprevăzute, așa că mai bine amânați! Altfel, ce veți face acum acolo va fi repus în discuție și se va rezolva abia după săptămâni. 

 Mai târziu se vor deschide căile pentru o nouă poziție, o creștere a salariului, o extindere a planurilor creative și schimbări favorabile. 

Proiectele pe termen lung au nevoie de o analiză atentă, iar asta nu o veți putea face doar în câteva zile. Veți avea la dispoziție timp până în decembrie de revizuiri și recapitulări până o să atingeți forma finală. 

image

Zodia Vărsător 

Medical, nu vor exista probleme majore legate de sănătate. Poate ceva umezeală vă va trezi puţin, amintindu-vă doar de o durere pe termen scurt în articulaţii. Vă sfătuiesc ca, după ce ieşiţi din criza acută, să nu excludeţi ideea unei relaxări la un SPA sau la o sesiune de masaj .  

Cei singuri, când vor fi mai convinşi că în sfârşit s-a ivit cineva pe măsura cerinţelor lor, vine o ştire care îi aduce cu picioarele pe pământ. Veţi fi dezamăgiţi să aflaţi că persoană asupra căreia v-aţi oprit privirea este deja căsătorită şi că nu intenţionează să se despartă.  

Unii nativi nu vor putea să se bucure deplin de succesul în carieră. Motivele vor fi probabil idealismul cu care ei privesc lucrurile și care, deși poate acum dă o stare de bine, posibil ca mai târziu să afecteze. Maximul pe care-l puteţi  face în astfel de situații, este să priviți lucrurile realist. 

Dacă visaţi şi speraţi la o poziţie de conducere de ceva timp, ar fi şansa ca la acest sfârşit de toamnă să puteţi vedea îndeplinită dorinţa. Pentru asta însă, vă sfătuiesc să nu încetaţi să vă demonstraţi profesionalismul, să nu renunţaţi la a vă îndeplini sarcinile de urgenţă şi responsabilităţile. 

image

Zodia Pești 

De multe ori ar trebui să vă consultați cu specialiști, cu oameni competenți și cu mai multă experiență și, cel mai important, să nu vă grăbiți să trageți concluzii și să luați decizii pe care ulterior să le regretați. Acest lucru este valabil mai ales pentru perioada de după 5 încolo, când vă puteți pierde inclusiv în situații simple. Va fi ușor să le confundați, iar asta poate fi folosit de alții împotriva voastră. Va fi greu să vă mențineți obiectivitatea, să vă concentrați asupra problemelor importante, iar asta poate duce la greșeli enervante și neînțelegeri. 

Spre sfârșitul săptămânii, veți fi într-o dispoziție de luptă și mai creativă, așa că multe lucruri vor merge spre bine, iar starea de spirit va deveni pozitivă și inspirată. Această perioadă va deveni cea mai favorabilă pentru începerea de modificări în planuri, proiecte și contacte. Vor fi zile asociate cu activitate maximă intelectuală, de proces de învățare, de activitate științifică și lucrurile acestea se pot reflecta pozitiv inclusiv în zona afectivă.  

image
cub bianca dragusanu png
cub paula seling png
cub ioana nastase png
FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (5) jpg
infidelitate 0 jpeg
cub francisca png
image
image
image
image
image
image
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (1) jpg
infidelitate 0 jpeg
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Tratament pentru unghii cu gel