Zodia care este obsedată de curățenie. Dacă mergi la ea acasă, ai mare grijă!

Să fii obsedată de curățenie înseamnă, totuși, mult mai mult decât să fii organizat și să îți speli farfuria după ce ai mâncat. Acești nativi duc lucrurile la extrem, pentru a păstra igiena.

Zodia Fecioară nu va putea niciodată să trăiască în dezordine / sursa FOTO: Pixabay
Zodia Fecioară nu va putea niciodată să trăiască în dezordine / sursa FOTO: Pixabay

Fară drept de apel, cea mai obsedată zodie, atunci când vorbim de curățenie, este Fecioara Chiar și atunci când nu este neapărat necesar, acești nativi nu pot dormi liniștiți dacă în casa lor nu este totul la linie.

Nu știi niciodată când o să se oprească din curățat

Persoanele din zodia Fecioara fac curățenie mereu, nu știi niciodată când s-au apucat și când vor termina. De fapt, nici măcar n-ai de unde să știi ce se tot chinuie să pună mereu la punct.

Chiar dacă toate lucrurile sunt în regulă după o curățenie ca la carte, Fecioarele tind mereu să mai așeze câte ceva. De obicei, locuințele lor sunt cele mai primitoare și curate dintre toate, dacă este să ne referim doar la acest aspect.

Un nativ Fecioară ține foarte mult să aibă o casă ordonată, curățată, aerisită, protejată de germeni, iar acest lucru este, de multe ori, dus la extrem.

Cel mai probabil, nicio altă zodie din tot horoscopul nu îți poate explica ce concentrație de clor au produsele de curățat din comerț. Niciuna în afară de Fecioare, care sunt atente până și la etichetele de pe aceste produse pe care le folosesc!

Trebuie trebuie totuși precizat că nu toate Fecioarele sunt obsedate de curățenie. În funcție de ascendent, există și Fecioare mult prea leneșe și comode, care aspiră și șterg praful o dată pe an.

Gemenii, la polul opus

Dacă Fecioara este cea mai ordonată zodie, Gemenii sunt la polul opus. Gemenii și curățenia sunt că două entități paralele care nu dau niciodată una de alta.

Gemenii sunt prinși cu numeroasele lor proiecte care îi țin, de cele mai multe ori, departe de casă, iar igienizarea nu ajunge niciodată să fie o prioritate pentru ei.

Iar când se întorc în vizuină, își vor umple timpul citind cărți, vorbind la telefon sau făcând orice altceva în afară de curățenie. Mai mult, se plictisesc foarte repede, iar curățenia, fiind o muncă repetitivă, nu prezintă deloc...interes.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net