Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de o mare problemă! Este util împotriva cojilor de pe scalp

Este o problemă supărătoare, pe care mulți dintre noi suntem nevoiți să o înfruntăm. Iar partea cea mai proastă este faptul că, indiferent cât de des ne spălăm pe cap și ce tip de șampon folosim, această problemă va reveni destul de rapid, ca și când nici nu a dispărut. Din fericire, există un ingredient banal pe care îl putem folosi pentru a scăpa de cojile de pe scalp.

Problema afectează nenumărați români / foto: stock.adobe.com
Problema afectează nenumărați români / foto: stock.adobe.com

Este o problemă surprinzător de comună, care poate persista indiferent de cât de des ne spălăm pe cap, sau de ce tip de șampon folosim. Cojile de pe scalp revin, de cele mai multe ori, destul de rapid după ce ne spălăm pe cap, iar după numai câteva zile scalpul nostru poate arăta ca și când nu ne-am mai spălat pe cap de mult timp.

Cu toate acestea, există un ingredient banal pe care îl putem adăuga în apa pe care o folosim pentru a ne spăla pe cap și care ne poate scăpa de această problemă supărătoare. Mai mult decât atât, este foarte posibil ca fiecare dintre noi deja să avem acest ingredient banal în casă!

Oțetul de mere ne poate scăpa de cojile de pe scalp

Este vorba despre oțetul de mere, un produs atât de comun în casele noastre și care ne poate scăpa de cojile de pe scalp.

Oțetul de mere, un produs atât de banal, are bine cunoscute proprietăți antifungice și antiinflamatorii, el fiind perfect pentru a ne scăpa de problemele provocate de dezechilibrul pH-ului de la nivelul scalpului.

Problema afectează nenumărați români

Dacă vom adăuga puțin oțet în apa pe care o folosim pentru a ne spăla pe cap, acesta ar trebui să fie util pentru îndepărtarea celulelor moarte de la nivelul scalpului și poate îndepărta și excesul de sebum. Tot ce trebuie să facem este să amestecăm părți egale de oțet și apă, apoi să punem amestecul într-o sticlă cu pulverizator.

Această problemă atât de comună poate avea diverse cauze, cum ar fi dermatita de contact, sau psoriazisul. În plus, stresul oboseala și chiar și vremea ne pot face să ne confruntăm cu această problemă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pickles 700059 1280 jpg
snitele istock jpg
pilaf cu rosii jpeg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
index webp
6 Camara muraturi a marin jpg
tochitura moldoveneasca jpeg
horoscop saptamana 30 august   5 septembrie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net