Larisa Tănase prezintă tehnica de reinventare a sprâncenelor!

Larisa Tănase, expert PMU și creatoarea Sprâncenelor Fericite, pentru că da, există și așa ceva, a explicat pentru Click! ce presupune procedura de reinventare a sprâncenelor, tehnică pe care o practică printre altele, și care sunt tendințele în sprâncene acum, în 2022.

image
Larisa Tănase, creatoarea Sprâncenelor Fericite

De asemenea, specialistul Larisa Tănase ne-a spus exact la ce detalii trebuie să fim atente atunci când ne dorim o reconstrucție a sprâncenelor!

Care sunt regulile de la care nu te abați atunci când reinventezi sprâncene?

Atunci când realizez o reinventare de sprâncene pornesc de la ideea că indiferent de tehnica aleasă, trebuie să respect arhitectura sprâncenelor. Iar când mă gândesc la rezultatul final, îmbin mereu regulile precise cu viziunea, știința cu arta.

Este esențial ca măsurătorile să respecte morfologia feței și să păstrez grosimea naturală a sprâncenelor. Simetria și efectul de lifting sunt garantate întotdeauna, indiferent de tehnica aleasă!

Aleg tehnici cât mai naturale de stilizare/vopsire/laminare/micropigmentare, pentru că doresc ca rezultatul să fie unul discret.

Ce înseamnă mai exact reinventarea sprâncenelor? Ce procedură presupune?Reinventarea sprâncenelor presupune intervenția prin orice tehnică care va oferi o transformare completă de formă, nuanță, stil, etc. Asta se poate realiza fie prin stilizare, laminare sau micropigmentare (machiaj semipermanent).

Ce înseamnă Sprâncene Fericite?

Sprâncenele fericite s-au remarcat dintotdeauna datorită efectului de lifting creat prin ridicarea codițelor. Acest detaliu are abilitatea de a schimba complet fizionomia unei femei, dar și starea de spirit.

Când te uiți în oglindă și ești mulțumită de ceea ce vezi, obții mai multă încredere de sine. Am creat conceptul de "Sprâncene Fericite" încă din anii 2000, când erau în vogă sprâncenele foarte subțiri.

De atunci și până astăzi, tehnicile de lucru au trecut prin diferite trenduri și stiluri, însă mereu am pus accent pe a aduce îmbunătățiri discrete sprâncenelor și să evit detaliile exagerate, vulgare, intense. Important de menționat, nu există niciodată două perechi de sprâncene identice. Fiecare clientă are parte de un serviciu personalizat, pretabil nevoilor sale unice!

Atunci când vrem să apelăm la un specialist pentru reconstrucția sprâncenelor, la ce detalii trebuie să fim atenți?

În primul rând, clientele trebuie să aibă așteptări realiste. Tehnica e una, viziunea e alta. Însă niciuna nu are legătură cu magia. Recomandările pe care le ofer trebuie să fie urmate întocmai. Spre exemplu: dacă clienta are sprâncene foarte subțiri, o voi sfătui să folosească tratamente de regenerare minim 3 luni de zile.

Dacă clienta are o lucrare veche de micropigmentare, obligatoriu o voi ghida către îndepărtarea tatuajului cu ajutorul laserului, înainte de a realiza o nouă pigmentare. Acestea sunt detalii care se discută în cadrul unei consultații ample, când informez clientul de toate opțiunile pe care le are.

Mulți trec peste aceste detalii, vor doar rezultate rapide, să acopere ceea ce au vechi sau greșit, fără să se gândească cât vor cântări aceste aspecte pe viitor. Consultația are ca scop stabilirea rezultatului final și vizualizarea lui.

Dacă nu vi se oferă acest lucru înainte de orice procedură, evitați persoana respectivă și căutați pe cineva cu experiență. Va face toată diferența!

Ce fel de sprâncene sunt în tendințe în 2022?

Se poartă sprâncenele naturale, bogate, regenerate și discret stilizate. Femeile care se confruntă cu câteva goluri printre fire, le sfătuiesc să nu mai folosească creionul, pentru că rupe firele. Micropigmentarea este o soluție perfectă pentru a rezolva această problemă: se poate lucra fix doar în goluri, nu e nevoie pe întreaga sprânceană.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Alec Baldwin FOTO Profimedia/Instagram
dica
image
image
image
image
popularitate
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
new amsterdam 2 png
apatie
cos flori lila mov floraria online amazon jpeg
horoscop ( FOTO pixabay )