Budincă de fidea, un desert delicios care se prepară în doar câteva minute. Toate gospodinele au aceste ingrediente în bucătărie

Budinca de fidea, o rețetă rapidă și delicioasă, pe placul tuturor pofticioșilor. Iată cum se prepară.

Budincă de fidea, o rețetă delicioasă
Budincă de fidea, o rețetă delicioasă

Budinca de fidea este o prăjitură absolut delicioasă, care se prepară în doar câteva minute și este cea mai bună alegere atunci când pofta de dulce nu poate fi stăpânită. Mai mult, în zilele în care pur și simplu nu ai chef să gătești pentru musafirii nepoftiți, acest desert poate fi un aliat de nădejde. Cu siguranță îți vei cuceri oaspeții de la prima gustare!

Ingredientele de care ai nevoie

Potrivit cosânzenele.gătesc, celebra pagină de rețete din mediul online, ingredientele de care ai nevoie pentru rețeta de budincă de fidea sunt puține și se regăsesc în bucătăria oricărei gospodine. Astfel, pentru desert trebuie să ai la îndemână:

-200 de grame de fidea scurtă

-3 ouă

-70 de grame de zahăr

-coaja de la o lămâie

-un plic de praf de copt

-200 de ml de smântănă pentru gătit

-50 de grame de unt topit

-200 ml de lapte

Metoda de preparare, simplă și rapidă

Modul de preparare este extrem de simplu și rapid. Toate ingredientele se amestecă într-un bol, iar la final rezultatul este wow. Ei bine, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să batem bine ouăle și zahărul într-un bol, iar apoi să adăugăm restul mirodeniilor, respectiv coaja de la o lămâie, smântâna de gătit, untul topit, laptele și în cele din urmă, praful de copt. Ne ocupăm apoi de fidea, pe care o adăugăm peste toate ingredientele menționate anterior, amestecăm bine totul, iar apoi punem compoziția într-o tavă de cuptor.

Cu ajutorul unei spatule, aranjăm fideaua în mod egal în tavă, iar ulterior băgăm totul la cuptor. Important de menționat este faptul că temperatura ideală este cea de 180 de grade pentru ca desertul tău să iasă conform rețetei. Rezultatul este o minunăție, o adevărată bunătate căreia nu ai cum să îi reziști. Budinca de fidea este perfectă pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce, dar și pentru zilele în care vrei să îți surprinzi familia sau invitații cu un preparat deosebit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
horoscop jpg
astrologie horoscop 19 octombrie sursa foto pixabay
supa de pui cu galuste de gris jpeg
horoscop octombrie png
horoscop png
image png
cub horoscop bani
1727795177 qBVO jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net