Ce pun unguroaicele în chiftele. Ingredientele secrete care le fac mai bune ca cele din România

Chiftelele se numără printre cele mai simple și apreciate preparate din țara noastră, iar chiar și cei dintre noi care nu avem prea multă experiență în bucătărie putem pregăti această mâncare fără probleme. Iar dacă ne dorim să savurăm chiftele cu un gust special, diferit de cel pe care îl știm, atunci putem încerca trucurile folosite de gospodinele din Ungaria.

Boiaua este folosită în Ungaria pentru chiftele
Boiaua este folosită în Ungaria pentru chiftele

Chiftelele sunt un produs extrem de popular în țara noastră, însă nu trebuie să uităm că acestea sunt apreciate și dincolo de hotare. Iar fiecare bucătărie încearcă să își pună amprenta asupra acestui preparat delicios, motiv pentru care chiftelele pot avea un gust cu totul diferit, în funcție de naționalitatea celui care le prepară.

Iar în Ungaria, gospodinele folosesc un truc pe care probabil că foarte mulți dintre noi îl vom aprecia. Practic, este vorba despre un anumit ingredient special, care odată ce este adăugat în chiftele, nu doar că le oferă acestora un gust cu totul deosebit, dar și aspectul lor vizual devine ușor diferit!

Ingredientul secret folosit la chiftele în Ungaria

Practic, în Ungaria, gospodinele folosesc boia dulce, sau chiar și afumată (paprika), atunci când fac chiftele. Acest condiment delicios oferă mâncării un gust deosebit, ușor dulceag, sau, în funcție de tipul de boia folosit, puțin afumat.

Boiaua este unul dintre cele mai emblematice ingrediente ale bucătăriei maghiare, iar atunci când este adăugat în chiftele, nu doar că acestea vor avea un gust mult mai bun și mai intens, dar vor căpăta și o ușoară culoare roșiatică.

Ce alte ingrediente mai putem folosi la chiftele

Boiaua nu este, nici pe departe, singurul ingredient special folosit la chiftele, de către gospodinele din Ungaria. Dacă este în sezon, usturoiul verde poate fi utilizat la această rețetă, pentru a-i oferi un gust mai intens și delicios.

De asemenea, chimenul va merge de minune cu orice fel de carne, motiv pentru care este un alt ingredient perfect pentru chiftele. Iar un alt truc folosit de gospodinele din Ungaria este să folosească și smântână, sau brânză rasă, pentru ca acest preparat să aibă o textură mai plăcută!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cel mai bun pui la cuptor jpeg
par stralucitor click jpeg
horoscop martie  iunie logo webp
1 salata de post jpg jpeg
horoscop octombrie jpg
Cele patru zodii norocoase, foto Shutterstock jpg
horoscop webp
chocolate chip cookies and milk elena elisseeva jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net