Ce trebuie să pui în supa cremă de roșii, ca să-ți iasă ca la restaurant. Ingredientul secret care o face delicioasă

Supa cremă de roșii reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. Bineînțeles, o poți prepara la tine acasă dacă știi ce rețetă să folosești, de ce ingrediente ai nevoie, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o supă cremă de roșii ca la restaurant. Iată care este ingredientl secret care o face extrem de delicioasă.

Ce trebuie să pui în supa cremă de roșii, ca să-ți iasă ca la restaurant / foto: Arhiva Click!
Ce trebuie să pui în supa cremă de roșii, ca să-ți iasă ca la restaurant / foto: Arhiva Click!

Supa cremă a devenit un preparat extrem de popular în bucătăria românească, atât datorită beneficiilor pentru sănătate, cât și al faptului că reprezintă o alternativă excelentă la clasica supă ori ciorbă, aceasta fiind și pe placul celor mici. După nume, supa cremă de roșii se prepară în principal din roșii, dar și alte ingrediente. Însă, există un aliment secret care o va face extrem de gustoasă. Este vorba despre oțetul balsamic. Iată cum să prepari o supă cremă de roșii ca să îți iasă ca la restaurant.

Ingrediente supă cremă de roșii

Vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

·        1 kg roșii

·        200 ml smântână pentru gătit

·        o ceapă

·        5-6 căței de usturoi

·        2-3 linguri ulei de măsline

·        2 linguri oțet balsamic

·        sare

·        piper negru proaspăt măcinat

·        busuioc proaspăt sau uscat.

Mod de preparare

Primul pas este să coci roșiile în cuptor. Un mic secret, este bine să le coci împreună cu ceapa și usturoiul. Pentru a face acest lucru, taie roșiile în jumătate, îndepărtează miezul și așeză=le cu partea tăiată în tavă. Apoi, taie ceapa și așează feliile printre roșii. În cele din urmă, punei cățeii de usturoi printre roșii și ceapă.

Apoi se asezonează cu sare, piper negru proaspăt măcinat și frunze de busuioc sau busuioc uscat. Adaugă și puțin oțet balsamic. Se stropește totul cu ulei de măsline și se amestecă pentru a combina aromele tuturor ingredientelor.

Se preîncălzește cuptorul la 200°C și coci roșiile timp de 30 de minute. După ce se scoate tava, le lași să se răcească puțin și îndepărtezi coaja.

Pui toate ingredientele coapte (inclusiv sucul care s-a adunat în tigaie) într-o cratiță mare și folosești un mixer vertical pentru a transforma totul într-o supă cremă de roșii. Dacă nu ai un mixer vertical, poți folosi un robot de bucătărie. Odată ce toate ingredientele sunt tocate, adaugai smântâna. Amestecaci bine până se omogenizează și este gata de servire. Poftă bună!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net