Ce trebuie să punem în ciorbă pentru a se lega mai bine. Ingredientul secret știut de puține gospodine
Atunci când ne dorim să pregătim o mâncare care să fie atât gustoasă, cât și sănătoasă, ciorbele sunt una dintre cele mai bune alegeri pe care le putem face. Iar dacă ne dorim ca mâncarea noastră să aibă un gust și o textură mai bună ca oricând, este important să adăugăm acest ingredient simplu în ciorbă!

De-a lungul țării noastre vom găsi nenumărate rețete delicioase de ciorbă. Fiecare variantă a acestui preparat are o aromă unică, de care ne vom îndrăgosti încă de la prima înghițitură. Însă, pe lângă gustul bun, ciorba este și foarte sănătoasă! Din acest motiv, atunci când ne aflăm la dietă, mulți experți ne recomandă să consumăm mai multe supe și ciorbe.
Însă, în ciuda faptului că acest preparat este atât de popular de-a lungul țării, tot există anumite secrete ingenioase care îi pot oferi un gust și mai bun! De exemplu, un lucru foarte simplu pe care îl putem face pentru ca ciorba să fie mai bună este să adăugăm în ea un ou bătut!
De ce trebuie să adăugăm un ou bătut în ciorbă
În funcție de cât de multă mâncare pregătim, putem adăuga chiar și două ouă. Practic, tot ce trebuie să facem este să le batem într-o farfurie, ca și când am face omletă. Apoi, vom adăuga cam o lingură din ciorba fierbinte în ou și vom amesteca totul bine.
Apoi, tot ce trebuie să facem este să turnăm oul în oală, cât mai încet. Astfel, ciorba noastră va avea o consistență mai densă și un aspect „legat”. Chiar și gustul va fi mai bun, datorită acestei metode simple!
Ingredientele perfecte pentru o ciorbă delicioasă
Desigur, acesta nu este singurul truc folosit de gospodinele cu experiență pentru a da un gust mai bun ciorbei. Există nenumărate ingrediente secrete pe care le putem folosi, în funcție de ciorba specifică pe care o pregătim.
Însă, în general, este important să folosim mereu ingrediente proaspete! Deși poate fi mai ușor să apelăm la o pungă de legume congelate, varianta proaspătă va fi mereu mai bună! De asemenea, mai putem acri ciorba cu zeamă de lămâie, pentru a-i da un gust mai special!