Ingredientul secret care face porumbul la grătar să fie delicios. Nu mulți cunosc acest truc
Pe măsură ce înaintăm tot mai mult în vară, porumbul devine un produs tot mai popular și mai des întâlnit pe mesele românilor. Iar deși cei mai mulți oameni îl pregătesc fiert, porumbul la grătar este la fel de delicios și de apreciat, de-a lungul țării. Însă, un detaliu pe care nu foarte multă lume îl cunoaște este faptul că un ingredient anume poate schimba complet gustul porumbului la grătar.

Deja intrăm în luna iulie, iar pe măsură ce avansăm tot mai mult în vară, porumbul redevine o prezență comună pe mesele românilor din întreaga țară. Desigur, cei mai mulți oameni îl prepară fiert, însă acesta nu este singura modalitate de a găti porumbul. De fapt, grătarul este o alegere la fel de comună, iar porumbul pregătit în acest fel este îndrăgit de nenumărați români.
Însă, deși pare un preparat banal de simplu, el ascunde câteva secrete ingenioase, care îi pot schimba complet gustul! Iar pentru un porumb la grătar mai bun ca niciodată, tot ce trebuie să faceți este să folosiți un anumit ingredient neașteptat!
Ingredientul pe care trebuie să îl folosiți pentru o masă delicioasă
Practic, pentru a pregăti porumb la grătar va fi nevoie să avem la îndemână oricât de mulți știuleți dorim, îndeajuns de multă sare, piper, usturoi, verdeață, cât și puțin ulei de măsline. Evident, porumbul trebuie curățat cât mai bine de frunze, înainte de a fi pus pe grătar.
Fiecare știulete trebuie condimentat cât mai bine, iar apoi va fi pus pe grătar. La fiecare 2 – 5 minute, trebuie să îl întoarceți pentru a se pregăti uniform. După cel mult 15 minute, porumbul ar trebui să fie gata.
Este o rețetă foarte simplă
Iar în ce privește ingredientul secret pe care trebuie să îl folosiți, este vorba despre uleiul de măsline. Știuleții trebuie unși cu puțin ulei, iar de-abia apoi trebuie condimentați cu sare, piper, usturoi, cât și verdeață, dacă doriți.
Pentru ca gustul să fie cu adevărat desăvârșit, puteți adăuga puțin coriandru, sau pătrunjel, peste porumbul vostru! Astfel, veți avea un preparat delicios, care este gata în doar câteva minute.




































