Pulpe de pui cu ciuperci și piure în sos cremos, rețeta inedită de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Ingredientul banal care dă un gust desăvârșit preparatului. VIDEO
Pulpe de pui dezosate cu ciuperci, piure și sos cremos, rețeta care de care s-au îndrăgostit toți pofticioșii. Se prepară ușor și este u preparat ideal atât pentru cină, cât și pentru zilele în care ai musafiri. Garantăm că tei vei lăsa cucerit iremediabil de gustul unic său unic.

Pentru ingrediente ai nevoie de:
- pulpe de pui dezosate
- 400 - 500 g de ciuperci
- o ceapă mai mică
- 2-3 căței de usturoi
- un cub de unt
- 2 linguri de ulei
- supă de legume (puteți folosi și apă în care fierb cartofii pentru piure)
- sare și piper
- pătrunjel proaspăt
Pentru piure: cartofi, un cub de unt, sare, puțină apă în care au fiert cartofii.
Cum se prepară
După cum spuneam, metoda de preparare este extrem de simplă, iar Cosânzenele gătesc au explicat pas cu pas rețeta care a pus internetul pe jar.
„Condimentăm pulpele de pui cu sare și piper și le punem la rumenit pe ambele părți. Când sunt gata, le scoatem pe o farfurie și, în aceeași tigaie punem și ciupercile. Le lăsăm până când se evaporă apă (4-5 minute), le condimentăm și apoi adăugăm ceapa și usturoiul.
După 2 minute continuăm cu vinul alb și așteptăm puțin să se evapore alcoolul. Pentru un sos mai cremos folosim și un cub de unt și 2-3 polonice mici de supă de pui sau de apă. Noi am folosit apă în care am fiert cartofii pentru piure.
La final punem și pulpele de pui și adăugăm verdeață din belșug. Piureul este și el gata, așa că nu ne rămâne decât să va invităm la masă. Pregătim farfuria perfectă: 2 linguri generoase de piure, o pulpă de pui, câteva ciuperci și, bineînțeles, sosul plin de arome. Rezultatul? O bunătate. Perfectă pentru zilele în care nu mai știm ce să mai gătim”, se arată în descrierea rețetei publicată pe TikTok.