Rețeta delicioasă care va fi gata în mai puțin de o oră. Cum se pregătesc rapid și ușor rulourile cu ciuperci și mozzarella
Rulourile cu ciuperci și mozzarella se pregătesc foarte ușor și nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente simple! În mai puțin de o oră veți putea savura acest preparat delicios, de care vă veți îndrăgosti încă de la prima înghițitură!

Această rețetă este foarte ușor de pregătit, chiar și de către cei care nu au prea multă experiență în bucătărie. În mai puțin de o oră, aceste rulouri delicioase vor fi gata, iar gustul lor este unul de-a dreptul divin.
De ce ingrediente aveți nevoie
Din fericire, această rețetă este una foarte ușor de pregătit și nu veți avea nevoie decât de câteva ingrediente simple.
Mai precis, tot ce vă trebuie pentru a pregăti aceste rulouri delicioase este o simplă foaie de aluat de foietaj, 500 de grame de ciuperci, trei căței de usturoi, 100 de grame de mozzarella feliată, cât și un ou. Desigur, acestea nu sunt singurele ingrediente de care veți avea nevoie.
Pe lista ingredientelor se mai află și ulei de măsline, sare, piper și, nu în ultimul rând, cimbru. Odată ce aveți la îndemână toate aceste ingrediente, veți putea începe să gătiți.
Cum se pregătesc rulourile cu ciuperci și mozzarella
Potrivit bucataras.ro, primul pas pe care trebuie să îl faceți pentru a pregăti aceste rulouri este să tapetați o tavă cu hârtie de copt. Mai departe, ciupercile vor trebui tăiate în cubulețe și călite ușor în tigaie, cu ulei de măsline. Ele trebuie condimentate cu sare, piper și puțin cimbru.
Atunci când încep să se rumenească, va trebui adăugat și usturoiul pisat. După câteva minute, va trebui stins focul și veți lăsa compoziția să se răcească. Apoi, foaia de aluat se întinde cu sucitorul și se așează feliile de mozzarella de-a lungul ei. Apoi, se pune umplutura și se întinde de-a lungul aluatului.
Pasul următor este să rulați bine aluatul și veți tăia felii de aproximativ 3 cm. Ele trebuie puse în tavă, unse cu ou bătut, iar apoi lăsate vreme de 30 de minute în cuptorul preîncălzit la 190 de grade. La final, veți putea savura un preparat delicios, de care vă veți îndrăgosti imediat!

































