Reţete de la cititori: Murături asortate - Trifu Maria Cristina

Preparare Se folosesc borcane mari de 800 de g. În fiecare borcan se aşează mai întâi câte un grăunte de usturoi tăiat feliuţe şi o câte o jumătate de morcov tăiat rondele. Se aşează în borcan gogoşarul tăiat în două şi conopida, astfel încât să pui un rând de gogoşari şi un rând de conopidă. Conopida când o aşezi în borcan, o desfaci în bucheţele. Când borcanele s-au umplut adaugi în fiecare boabe de piper negru, boabe de muştar, iar în spaţiile rămase goale pui beţişoare şi crenguţe de mărar proaspăt. La sfârşit adaugi câte o linguriţă de sare, 2 linguri de zahăr şi 4 linguri de oţet la fiecare borcan.La final se toarnă apă în borcane şi se sterilizează pe foc timp de 30 de minute.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
pantofi jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
mihai voropchievici jpg
somn shutterstock 398208937 jpg