Scapă de petele solare de pe față cu o cremă făcută în casă. Conține 5 ingrediente

Obține un ton uniform pe față cu această cremă preparată în casă. Ea conține doar 5 ingrediente, toate acestea având proprietăți de iluminare. În acest mod, vei uita de petele cauzate de soare.

Poți scăpa de petele de la soare cu o cremă preparată în casă. Foto: Click.
Poți scăpa de petele de la soare cu o cremă preparată în casă. Foto: Click.

De la ce apar petele întunecate pe piele

Petele întunecate pe piele pot apărea din cauza diferiților factori, inclusiv a celor externi care sunt cauzați de poluare și de mediu, acestea putându-se forma și din cauza modificărilor nivelului de melanină. Scapă pentru totdeauna de petele provocate de soare de pe față aplicând pe acestea cremă de casă pe care o poți prepara din doar 5 ingrediente.

Când nivelul de colagen scade din cauza vârstei, este foarte frecvent să se formeze pe față un fel de cârpă sau pete care pot modifica tonul uniform al chipului. Acest tip de pete ale pielii apare din cauza modificărilor melaninei și sunt de obicei prezentate în așa fel încât pigmentul să tindă să fie cu o nuanță mai închisă decât cea a tenului. Razele UV ale soarelui sunt unul dintre principalii declanșatori pentru apariția petelor pe față.

În prezent, există nenumărate tratamente care oferă formule pentru combaterea acestor pete, pe lângă produsele cosmetice. O modalitate bună prin care poți scăpa de petele solare de pe față este prin realizarea unei creme de casă în care ingredientele sale naturale să conțină proprietăți depigmentante. Nu te gândi de două ori și scapă de acele pete localizate folosind această cremă care promovează regenerarea celulară.

Ingrediente

Iată ce conține această cremă ce poate fi preparată cu ușurință chiar de tine:
- Două linguri de ulei de migdale,
- O lingură de ulei de cocos,
- O lingura de ulei de măsline,
- Un sfert de cană de orez,
- Două capsule de vitamina E.

Printre principalele proprietăți care ies în evidență dintre ingredientele folosite la prepararea acestei creme de casă se numără vitamina E, care este utilizată pe scară largă pentru a reduce inflamația pielii, dar este și inclusă pe scară largă în produsele cosmetice datorită proprietăților sale de iluminare.

Cum se face această cremă

A face această cremă este foarte simplu, trebuie doar să gătești orezul în jumătate de cană de apă până când acesta devine moale, scriu cei de la Terra.com.mx. Apoi, într-un castron mic, amestecăm uleiurile de cocos, migdale și măsline. După ce sunt bine amestecate adăugăm cele două capsule de vitamina E și amestecăm pentru a se integra totul. La final se adaugă orezul fiert până se obține un amestec omogen și uniform; aplicarea trebuie să se facă pe față cu mișcări circulare și apoi se lasă să acționeze 10 până la 15 minute, după care se clătește cu multă apă călduță și se usucă cu un prosop cu mișcări blânde. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
zodii pixabay jpg
conopida bere jpg
cub horoscop 2 gif
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
index webp
Horoscop jpg
pexels gustavo fring 4127640 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net