Aspirina, ingredientul minune pentru tenul tău. Cum o folosești?

Aspirina este un ingredient foarte important în industria cosmetică, având în vedere că este nu doar ieftin, ci și eficient. Cum îngrijirea tenului este un aspect important în viața oricărui om, iată câteva metode prin care îți poți îmbunătăți aspectul cu bani puțini.

aspirină frumusețe pixabay

Nu mereu îngrijirea trebuie să fie un proces extrem de costisitor ca bani și, depotrivă, ca timp. Există câteva astfel de ingrediente-minune care îți vor ușura considerabil viața și care vor contribui la aspectul plăcut al pielii tale. Dacă nu vrei să cheltui o sumă foarte mare de bani pe tratamente și creme, ai nevoie de... aspirină!

Trebuie să știi și:  Cum să ai 30 de ani, dar să pari de 20. Secretul a fost dezvăluit pe TikTok

Pe lângă beneficiile pe care le știm deja că aspirina le are pentru sănătate, iată că ea ne ajută și atunci când vine vorba de ten. Printre efectele sale se numără: curățarea porilor, prevenirea apariției coșurilor și comedoanelor, îndepărtarea celulelor moarte, eliminarea petelor pigmentare, reducerea ridurilor fine și hidratarea intensă.

Cum poți introduce aspirina în rutina ta de beauty

Una dintre cele mai cunoscute măști pe care le poți face acasă, cu aspirină, conține și suc de lămâie. Adică, vitamina C, un compus care a devenit foarte popular în ultima perioadă, căci conferă luminozitate tenului. Ai nevoie de o linguriță de bicarbonat de sodiu, 7-8 aspirine, sucul de la o lămâie și o ceașcă de apă. Pisează bine pastilele de aspirină, pune bicarbonatul, adaugă sucul de lămâie și amestecă bine. Apoi, adaugă apa călduță și întinde compoziția pe ten. Duă 10 minute clătește-te cu apă călduță și aplică o cremă hidratantă.

La fel de interesant: Trucuri de machiaj pentru zilele toride! Cum să menții un aspect fresh

Totodată, și mierea are proprietăți benefice pentru tenul nostru. Amestecă două linguri de miere cu 5 pastile de aspirină și o lingură de apă. Trebuie să amasteci până ce se omogenizează conținutul și capătă aspect de pastă. Masează 5-10 minute și apoi lasă să acționeze încă 10 minute. Clătește cu apă călduță și apoi folosește un toner, pentru a ajuta ph-ul pielii să se echilibreze.

Împotriva petelor pigmentare, poți amesteca iaurt grecesc cu miere și câteva tablete de aspirină și pentru hidratare combină aspirina cu ulei de măsline și apă călduță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net