Cine este cel mai tânăr make-up artist din lume. E incredibil ce poate să facă, la numai 6 ani! VIDEO

Ultima actualizare:

Deși există make-up artiști la orice pas, știți cum se spune: fiecare cu clienții lui! Dar cum ați reacționa să vedeți un astfel de specialist de numai 6 ani? Pentru că, da, este posibil.

Kassia, cel mai tânăr make-up artist din lume, alături de mama ei
Kassia, cel mai tânăr make-up artist din lume, alături de mama ei

Cel mai tânăr make-up artist din lume are numai 6 ani și nu, nu este o glumă, ci este totul cât se poate de real. Este vorba despre o fetiță pe nume Kassia, al cărei model este nimeni alta decât mama sa.

Clipurile video au luat cu asalt TikTok-ul

Pentru că TikTok a devenit, în ultimii ani, o metodă ideală de a-ți promova afacerea, indiferent de domeniu. Make-up artiștii din întreaga lume au profitat de acest lucru și s-au extins peste tot. Nu doar în România, ci și în străinătate.

De departe, micuța de 6 ani care este capabilă să realizeze orice tip de machiaj a devenit virală pe TikTok. Inclusiv la noi în țară este cunoscută și analizată, în detaliu, de make-up artiștii noștri cunoscuți.

Citește și - Trucuri pe care sigur nu le știai! Cum să te machiezi ca să atragi toate privirile?

Pe fetiță o cheamă Kassie și are un talent înnăscut pentru îmbinarea culorilor. Deși pare aproape imposibil, poate aplica, cu succes, o linie perfectă de eyeliner, iar dovada stă în clipurile video pe care mama ei, model fiindu-i, le postează pe profilul său de TikTok.

Potrivit informațiilor oferite de insider.com, copiii care se machiază reprezintă, în zilele noastre, un subiect delicat. Cu toate acestea, Shabnam Khodayari, mama fetiței-fenomen, consideră că nu a greșit atunci când a lăsat-o pe fiica sa să facă ceea ce îi place. 

Potrivit spuselor femeii, totul a început în pandemie, în anul 2018, atunci când a lăsat-o pe Kassia să o machieze, iar mai apoi a postat clipul pe TikTok. Fără să se gândească la ce va urma, Shabnam a rămas fără replică atunci când a văzut câte persoane îi apreciază talentul fiicei sale.

Permisivitatea femeii a împărțit internauții în două: cei care au criticat-o pentru faptul că își lasă fiica să folosească produse de make-up și cei care au încurajat-o să o lase pe micuță să-și urmeze visul și să exerseze în continuare.

Vezi și - Vedete din România care au publicat fotografii nemachiate. Cum arată și cine este de nerecunoscut

„M-am cam speriat”

Femeia de 38 de ani a declarat pentru publicația citată că nu și-a dorit ca oamenii să o privească pe Kassia într-un mod negativ. A fost surprinsă de ce a urmat după ce a postat primul clip video în care fetița o machiază și s-a gândit că, pe viitor, poate să devină și ea make-up artist și să-i calce pe urme.

„Nu am postat prea multe chestii legate de machiajul lui Kassia, pentru că m-am cam speriat. Nu am vrut ca fiica mea să fie privită de oameni într-un mod negativ”.

Aceasta a mai mărturisit că totul a început după ce micuța Kassia a urmărit mai multe tutoriale de make-up pe Youtube realizate de make-up artiști extrem de cunoscuți în acest domeniu.

Mama micuței a mai declarat că aceasta a crescut în acest mediul al make-up-ului din cauza faptului că ea este make-up artist, iar clientele pe care le are, vin la domiciliu. Kassia se declară o admiratoare înrăită a celebrului James Charles, care chiar i-a republicat clipurile video postate pe TikTok. În prezent, cele două sunt urmărite, pe rețeaua de socializare, de peste 2.5 milioane de oameni din întreaga lume.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net