Vedete din România care au publicat fotografii nemachiate. Cum arată și cine este de nerecunoscut

Ultima actualizare:

Vedetele sunt cunoscute pentru look-ul lor impecabil, tenul fără cusur, buzele voluptoase și ochii care se uită cu încredere la cameră. Ce se întâmplă totuși atunci când divele renunță la machiaj? Iată câteva dintre cele frumoase femeie din showbiz, care s-au înfățișat fanilor fără niciun artificiu. 

Cum a aparut Antonia fara machiaj

Antonia (33 de ani) a fost considerată una dintre artistele, binecuvântată cu o frumusețe naturală rară, aspect care a fost evident încă de la primele ei apariții. Pe măsură ce cariera ei a evoluat, solista s-a confruntat cu o mulțime de persoane care au criticat-o în fel și chip și chiar au insinuat că frumusețea artistei se datorează echipei de profesioniști care o machiază și a fotografiilor de studio. Antonia a ținut să închidă gura răutăcioșilor și a publicat câteva poze în care era complet nemachiată și arăta ca și cum tocmai s-a trezit din somn. 

Citește și: A plouat cu vedete la nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari! Unde a avut loc petrecerea?

În ciuda absenței oricărui artificiu, Antonia arăta la fel de frumoasă fără niciun pic de machiaj. Look-ul natural chiar îi stătea extraordinar de bine și îi scotea în evidență calitățile fizice, cum ar fi ochii superbi, pielea arămie și buzele pline. 

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express! Nu s-au asortat deloc în Mexic

Antonia nemachiată
Antonia nemachiată

Cum arată Delia nemachiată

Delia (40 de ani) este considerată una dintre solistele temerare ale scenei românești și care reușește și după 20 de ani, de când s-a lansat în industria muzicală, să impresioneze cu aparițiile ei și, mai ales, cu look-ul ce parcă refuză să îmbătrânească. Mulți dintre  cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au acuzat-o pe blondină că motivul pentru care arată impecabil este datorită filtrelor de Instagram și a machiajului. 

Deliei pare să nu-i pese de ceea ce spune gura lumii și a publicat o serie de imagini anul acesta în care apare într-o ținută casual, fără machiaj și fără filtre, iar tenul vedetei arată superb, fără urme de acnee sau riduri. 

Delia nemachiată
Delia nemachiată

Andreea Bănică nemachiată

Andreea Bănica (42 de ani) a fost ținta unor acuzații de intervenții estetice la nivelul feței, însă până acum vedeta a infirmat cu vehemență orice zvonuri. Singura modificare pe care Andreea Bănică a făcut-o a fost în 2018, când a renunțat la alunița pe care o avea pe față. De atunci mulți fani s-au întrebat dacă nu cumva vedeta are și alte retușuri și au presupus că machiajul profesionist și filtrele de Instagram sunt responsabile pentru aspectul de divă al Andreei Bănică. 

Blondina a postat pe rețelele de socializare câteva imagini în care apare complet nemachiată, într-un clip în care își învață fanele  cum să aplice machiajul. Inițiativa Andreei a fost considerată a fi una curajoasă, iar fanii au apreciat că vedeta s-a arătat în fața publicului cu tenul natural, fără să-i fie teamă să-și lase la vedere micile imperfecțiuni pe care le are orice femeie.

Andreea Bănică nemachiată
Andreea Bănică nemachiată

Alte vedete fără machiaj

În ultima vreme tot mai multe artiste sau prezentatoare TV au început să publice imagii pe rețelele de socializare fără machiaj, pentru a demonstra fanilor că, în ciuda aparențelor, nici ele nu sunt perfecte. Andreea Raicu (44 de ani) a postat o imagine la sfârșitul anului trecut, fără machiaj și fără filtre, alături de un mesaj emoționant în acre transmite femeilor că cel mai important lucru este să se accepte cu toate defectele și calitățile. 

,,Sunt zile bune si zile mai putin bune, momente in care aratam bine si momente in care nu. Insa nici unele nu ne definesc. E atat de important sa le intelegi si le accepti. Nu poti fi mereu impecabila. Nimieni nu e, dar asta nu te face mai putin frumoasa. Sper sa nu uiti niciodata asta.", a scris Andreea Raicu. 

Andreea Raicu nemachiată
Andreea Raicu nemachiată

Laura Cosoi este una dintre vedetele care nu se tem să se înfățișeze publicului fără machiaj sau filtre de înfrumusețare. Actrița, mamă a două fetițe, a publicat o poză de la plajă în care tenul ei arată complet natural. Vedeta a renunțat la machiaj și la orice alt artifici și și-a lăsat la vedere trăsăturile naturale superbe, precum și micile defecte. 

,,În vacanță nu se poartă coafurile sofisticate, rujul, mascara și tușul la ochi sau parfumurile puternice. Lăsăm să ne învăluie mirosul sărat al mării, vântul să ni se joace în păr și soarele să ne lumineaze fețele!”, a scris Laura Cosoi pe contul de Instagram. 

Laura Cosoi nemachiată
Laura Cosoi nemachiată

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net