Cum îți alegi parfumul în funcție de ocazie – aromele care te fac remarcată

#Best buys 23 decembrie 2021

Fie că ieși la o întâlnire romantică sau cu prietenii, ori să-i cunoști familia iubitului de Sărbători, în fiecare ocazie te poți pune mai bine în valoare cu parfumul potrivit.

article img

Pe timp de zi, alege un parfum mai fresh – pentru că unul foarte puternic poate deveni deranjant la birou, de pildă. Notele florale, citrice sunt cele mai potrivite – iar un parfum precum Lime Green, de la Mysu, vine exact cu acel mesaj olfactiv care să te pună în valoare. Un parfum care te inspiră cu un temperament viu, Lime Green descrie atât de frumos farmecul feminin prin note incitante de vanilie, floare de portocal și condimente. (50 ml – 80 lei).  

article img

Domnii pot găsi și ei o multitudine de variante în gamele Mysu. Una dintre recomandările de zi este parfumul Smarald, care face parte din colecția de lux a brandului Mysu, cu un design mai elegant. Cu o compoziție echilibrată în care se contopește bergamota, chihlimbarul și florile de portocal, acest parfum este dedicat bărbaților care caută rafinamentul și iubesc luxul.(100 ml – 150 lei). 

article img

Când vine vorba despre parfumurile de seară, lucrurile stau diferit. Acum se face trecerea către note mult mai intense, parfumuri lemnoase, orientale și picante, care să lase o impresie puternică, să te scoată din anonimat. Mysu are aici o propunere din Gama Orientală: Secret Tobacco este parfumul feminine care vorbește despre spiritul aventurii ce prinde viață în acest mix de ghimbir, șofran și nucșoară, înnobilat cu un delicat buchet de crini și osmanthus și învăluit de patchouli și vanilie. (75 ml – 200 lei). 

article img

Pentru domni, recomandarea Mysu la ceas de seară, pentru o amprentă olfactivă de neuitat este parfumul Brilliant, din colecția de lux: un parfum care trezește simțurile cu notele irezistibile de iasomie și mosc, ca apoi să te seducă cu amorele de ambră și rom. Pregătește-te pentru un parfum care creează dependență și descătușează puterea atracției masculine. (100 ml – 150 lei) .

article img

În egală măsură, în lumea parfumurilor Mysu poți descoperi și arome versatile pe care să le porți în timpul zilei, dar și la un eveniment special – așa cum este Purple Light, un parfum feminin imprevizibil, care evoluează de la un moment la altul. Printr-o combinație surprinzătoare de ananas și iasomie, acest parfum sugerează eleganța și lejeritatea femeii moderne. (100 ml – 110 lei). Sau Topaz, un parfum feminin unic din colecția de lux, care surprinde atât de bine forța și frumusețea Orientului. Conține note de mosc pudrat, aldehide, ambră și vanilie – un parfum perfect pentru sezonul de toamnă și iarnă. (100 ml – 150 lei). 

article img