Cum se prepară cea mai bună cremă anti-îmbătrânire din 4 ingrediente pe care le ai în bucătărie. Unguentul este ideal pentru a ascunde ridurile

Ultima actualizare:

Cu această cremă de casă poți eradica toate ridurile de pe față și poți arăta mult mai tânără. De la 30 de ani putem observa primele riduri pe față. Apar din cauza unui deficit de colagen, care generează o față îmbătrânită. Din fericire, există diferite produse cosmetice care ne vor face să arătăm mai tineri, precum și trucuri home-made. De exemplu crema anti-îmbătrânire pe care vă vom învăța mai jos cum să o preparați.

De la 30 de ani putem observa primele riduri pe față. Foto: Click.
De la 30 de ani putem observa primele riduri pe față. Foto: Click.

Această cremă vă reface colagenul pierdut

Această rețetă de casă vă reface colagenul pierdut datorită ingredientelor puternice pe care le vom folosi pentru prepararea ei: banana și orez. Sunt două alimente pe care le avem cu toții acasă, așa că nu vom cheltui bani pe ingredientele pentru această cremă.

Potrivit specialiștilor, orezul conține antioxidanți și vitamina E care ajută la protejarea pielii de daunele provocate de radicalii liberi, care pot preveni îmbătrânirea prematură. De asemenea, are proprietăți hidratante și calmante care catifelează și revitalizează fața. La rândul ei, vom folosi coaja de banană, care este bogată în antioxidanți, precum luteina, care poate reduce aspectul ridurilor și al liniilor de expresie. În plus, conține vitamina C, care este cunoscută pentru capacitatea sa de a lumina pielea și de a reduce hiperpigmentarea.

Cum să prepari cea mai bună cremă anti-îmbătrânire cu ingrediente pe care le găsești în bucătăria ta, unguent ideal pentru ascunderea ridurilor Afișează-ți fața fără riduri datorită acestei creme anti-îmbătrânire cu colagen. 

Cremă anti-îmbătrânire de casă

Ingrediente

- 1 cană de orez,
- 3 coji de banane coapte,
- 1/2 litru de apă,
- 3 linguri ulei de migdale.

Instrucțiuni

Într-o oală adăugați cojile de banană și orezul împreună cu apa și aduceți-le la fiert la foc mediu. Lăsăm la fiert 20 de minute sau până când orezul este bine fiert. Luați oala de pe foc și lăsați amestecul să se răcească câteva minute. Turnați conținutul într-un blender și amestecați până obțineți o pastă netedă și omogenă. Apoi, adăugați uleiul de migdale în pastă și amestecați din nou pentru a integra toate ingredientele.

Transferați crema anti-îmbătrânire într-un borcan curat, ermetic și păstrați-l la frigider.

Cum se utilizează

Aplică această cremă anti-îmbătrânire care va elimina ridurile în fiecare seară, înainte de culcare. Fața trebuie să fie curată și uscată. Faceți mișcări circulare blânde, astfel încât să fie complet absorbită în piele, scriu cei de la Terra.com.mx.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop, zodii, stres jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Fasole jpg
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net