Ingredientul secret care te ajută să scapi de varice. Costă puțin peste 10 lei și e de mare ajutor

Varicele sunt o problemă care fac probleme multor români, iar imediat ce vedem că ne confruntăm cu aceastea, este indicat să vizităm cât mai urgent un medic flebolog. Ei bine, pe lângă medicamentele tradiționale pe care acesta ni le va prescrie, îi putem cere părerea și despre unele opțiuni naturiste!

Afinele sunt utile împotriva varicelor / foto: Shutterstock
Afinele sunt utile împotriva varicelor / foto: Shutterstock

Un număr însemnat de români se confruntă cu varice, iar pe lângă medicamentele pe care medicul ni le va prescrie pentru această problemă, există și unele opțiuni naturiste pe care le putem încerca. Mai precis, un produs anume, care costă puțin peste 10 lei, ne poate fi de mare ajutor împotriva varicelor, potrivit celor de la doc.ro.

Este vorba despre diversele remedii și produse obținute din afine! Se pare că acestea ar putea ajuta la reactivarea microcirculației locale, lucru ce va duce la ameliorarea fluxului venos. În cele din urmă, ar trebui să observăm că edemele vor fi reduse! Această proprietate utilă a afinelor s-ar datora faptului că ele au un conținut ridicat de antocianine, compuși ce au un efect antiinflamator.

Cum putem scăpa de varice prin metode naturiste

Un alt remediu naturist la care putem apela pentru a scăpa de varice este extractul de sâmburi de struguri. Se pare că acest extract banal ar putea fi de ajutor la tratarea simptomelor insuficienței venoase cronice. Mai mult decât atât, se pare că extractul de sâmburi de struguri ar fi util și la reducerea edemului.

Potrivit specialiștilor, sâmburii de struguri au un conținut ridicat de vitamina E, flavonoide, dar și alți compuși utili pentru organismul nostru. Însă, experții ne avertizează că acest remediu natural poate avea și efecte adverse, așa că trebuie să fim foarte atenți dacă decidem să ne folosim de el!

Mai precis, se pare că extractul de sâmburi de struguri poate interacționa cu medicamentele anticoagulante, așa că ne va crește riscul de a sângera.

Indiferent la care dintre aceste remedii am apela, cel mai bine este să cerem părerea medicului, înainte de a le folosi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscop jpg
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net