Tendințele de frumusețe pentru anul acesta

În 2023 vechile trenduri revin în forță! Când vorbim despre tendințe, anul acesta vorbim despre stilul deceniilor trecute, fie că vorbim de anii 70', 80' sau 2000', aceștia vor domina scena frumuseții.

Bella Hadid este un etalon de frumusețe pentru multe femei
Bella Hadid este un etalon de frumusețe pentru multe femei

Pe de o parte accentul cade pe naturalețe, unde o piele superbă care strălucește a sănătate, joacă un rol foarte important. Pe de altă parte însă, culorile puternice, metalice care te fac să ieși în evidență sunt printre cele mai potrivite, în perioada ce urmează.

Oricum ar fi, putem spune că este un an versatil care ne provoacă să ieșim din zona de confort și să ne reinventăm. Cum au început deja vedetele internaționale să pună în practică toate aceste tendințe, aflați chiar mai jos. Și nu uitați, inspirați-vă și adaptați noile trenduri la stilul personal pentru a fi cu adevărat unice!

4 tendințe în frumusețe pe care le poți încerca anul acesta

Fii naturală

Tenul natural este noul make-up în acest an. Și până la urmă ce poate fi mai frumos decât să te afișezi încrezătoare cu trăsăturile date de la mama natură? O piele naturală,  îngrijită conform unei rutine bine puse la punct îți poate asigura strălucirea pe care ți-o dorești. Fii atentă la produsele pe care le folosești și încearcă să te orientezi către cele din componente naturale.

De asemenea, asigură-te că îți respecți rutina de îngrijire a tenului cu sfințenie. Dar dacă totuși, vreți să vă scoateți în evidență trăsăturile, conform specialiștilor apelați la un fond de ten mat, sculptați atent cu un autobronzant și adăugați puțină strălucire cu un iluminator. 

Citește și: Moda și stilul: cum să-ți găsești look-ul personal

Sclipici și culori metalice 

Culorile metalizate specifice anilor 80 revin în forță, alături de sclipiciul și culorile pastelate caracteristice anilor 2000. Practic când vorbim despre machiaj anul acesta, ne așteptăm la culori puternice și electrizante care vor scoate în evidență pleoapele. Un machiaj natural căruia îi adăugăm un eyeliner sau un fard metalizat va fi perfect pentru acest an. La modă sunt și gloss-urile în culori reci precum albastrul. Mai mult, se poate tot mai des ornamentele în machiaj precum pietricelele sau perlele.

Smokey eye cu sclipici  jpeg

Tonuri clade pentru păr

De la machiaj în tonuri reci, trecem la culori calde pentru păr. Anul acesta nuanțele preferate sunt cele de blond Aspen precum poartă Bella Hadid, sau cele de blond nisipiu, sau blond șamapnie. Nuanțele de șaten care arată cât mai natural se află și ele printre preferințe, însă vedeta absolută este roșcatul.

Nuanțele puternice de roșu vor fi în prim plan în acest an, iar în combinație cu un machiaj natural, nu fac decât să scoată în evidență cele mai frumoase trăsături. Nu uitați însă, culoare caisei este una dintre culorile inedite aflate în tendințe pe care trebuie neapărat să le încercați.

Vezi și: Machiajul vedetelor: cum să-ți recreezi look-ul preferat

Breton

Bretonul trebuie să știți că revine în forță în acest an, iar în combinație cu tunsori moderne o să facă pur și simplu furori. Fie că vorbim de breton scurt, pe o parte, pe ambele părți, filat sau drept, bretonul trebuie cu siguranță încercat. Coafurile anului sunt cele în straturi care oferă dimensiune și volum părului precum mullet, shag sau cele în tăietură de tip choppy. Internetul e plin de ele!

Breton  jpeg

Unghii colorate și sidefate

În materie de unghii se poartă de asemenea, culorile metalice, însă indiferent de nuanța pe care o dorești asigură-te că este strălucitoare! Unghiile sidefate, cu perle sau sclipici sunt trendul principal. Și dacă vreți ceva mai jucăuș, manichiurile de tip pop-art sunt la fel de căutate, așa că îți poți permite să experimentezi în voie!

Mai vezi și: Cum să-ți menții frumusețea naturală prin alimentație

Tendințe popularizate de Priyanka Chopra

Priyanka este cu siguranță una dintre cele mai iubite artiste la nivel internațional, iar stilul său impecabil a reușit să o scoată mereu în evidență pe lângă farmecul pe care îl deține. Printre tendințele pe care le popularizează se regăsește bretonul. Însă nu orice fel de breton, ci acela care ne aduce aminte de coafură superbă a Prințesei Jasmine. 

Trebuie să vezi și: Îngrijirea părului: cum să-l menții sănătos și strălucitor, în 5 pași simpli

Priyanka a încercat mai nou și șuvințele blonde astfel că, tonurile aurii îi evidențiază buclele superbe într-un mod demn de un star Hollywood. Cu toate acestea, auriul e potrivit oricând! Nu degeaba frumoasa artistă abordează tot mai des machiaje naturale cu reflexii aurii care îi subliniază trăsăturile fine, lucru pe care îl poți încerca cu încredere și tu!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net