Machiajul vedetelor: cum să-ți recreezi look-ul preferat

Starurile de la Hollywood setează în general trendurile, iar când admiri o vedetă în mod deosebit probabil vei avea tendința să te inspiri din look-ul său. Nu degeaba TIKTOK-ul este plin de trenduri de make-up popularizate de staruri.

Jenna Ortega. Foto: Getty
Jenna Ortega. Foto: Getty

Dacă vrei să ieși din rutină și ai de gând să recreezi unele dintre cele mai frumoase machiaje, noi îți arătăm cum. De la starurile de la Globurile de Aur, la frumoasele artiste de pe meleaguri mioritice, vezi acum cele mai populare look-uri și ce ai nevoie pentru a le recrea.

Citește și: Cum să-ți menții frumusețea naturală prin alimentație

Globurile de Aur au trecut, însă look-urile de pe covorul roșu încă fac furori! Află secretul starurilor pentru aparițiile de senzație.

Machiajul Jennei Ortega

Jenna Ortega este una dintre actrițele care strălucesc atât pe marile ecrane, cât și pe covorul roșu fără reproș. Ne-am obișnuit cu fata gotică din serialul Wednesday chiar și la evenimente, însă apariția de la Globurile de Aur a fost pur și simplu o schimbare ca o gură de aer proaspăt. 

Ea a purtat o rochie Gucci superbă de culoare bronz cu decupaje încrucișate, o trenă dramatică și pliuri eterice, pe care asortat-o cu trei coliere, oferite de Tiffany, inclusiv un model de șarpe întrepătruns. Însă machiajul a fost cu totul splendid! De la acel smokey eyes pe care îl purta aproape mereu, actrița a adoptat de data această un machiaj inspirat de celebra Sophia Loren.

Vezi și: Îngrijirea părului: cum să-l menții sănătos și strălucitor, în 5 pași simpli

Make-up artistul Vincent Oquendo este cel care s-a ocupat de machiaj și tot ce putem spune este că a reușit să scoată în evidență farmecul frumoasei actrițe. Mai exact, make-up artistul s-a concentrat asupra tenului oferindu-i strălucire.

Ulterior l-a conturat cu un autobronzant subtil pentru a-i accentua pomeții actriței. În ceea ce privește ochii însă, acesta s-a folosit de trendul "doe eyes", conturând linia apei cu un creion alb pe care i-a subliniat apoi cu un eyeliner negru, oferind un efect dramatic.

Fardul discret în tonuri calde a completat perfect machiajul, alături de genele mari care au oferit un impact spectaculos, accentuând privirea intensă a Jennei. Forma frumoasă a buzelor a fost scoasă în evidență cu un luciu nude. Un machiaj astfel, simplu pe care îl poți recrea oricând pentru a arată ca o adevărată vedetă.

Mai urmărește și: Alimentul pe care Kate Middleton îl consumă în fiecare dimineață

Machiajul lui Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Nu de puține ori cântăreața ne-a demonstrat că arată superb chiar și fără machiaj! Cu toate acestea trebuie să recunoaștem că în materie de make-up, Theo nu dă greș niciodată și cu siguranță știe cum să își scoată în evidență frumusețea naturală.

Cu niște ochi verzi pătrunzători, artista optează de fiecare dată pentru un machiaj care să-i accentueze privirea de smarald. De aceea, de cele mai multe ori folosește eyeliner-ul pentru a crea acel machiaj "ochi de vulpe".

De unde să te inspiri: Coafuri moderne pentru păr scurt: inspirație din tendințele actuale

Desigur, cu o așa culoare a ochilor, artista nu își pune probleme cu privire la fardurile pe care le folosește. De la nuanțe închise pentru smokey eyes, la nuanțe electrizante, machiajul ochilor săi explodează de culoare! În ceea ce privește buzele, artista optează în general pentru culori neutre sau un roz delicat care îi complimentează buzele pline.

Iată și: Cele mai noi tendințe în coafură: cum să te coafezi ca o vedetă

Într-un vlog făcut de ea în care își prezintă experiența la un curs de automachiaj, artista a aflat cum e corect să își demachieze ochii. Mai exact, e nevoie să folosiți un demachiant cremos pe care sunt aplicați direct cu degetele, masând ușor pleoapele. Astfel, vă puteți da seama mult mai bine dacă rimelul a fost îndepărtat eficient, iar așa nu efectuați genele. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net