Trucul genial prin care poți scăpa rapid de firele albe. Acest fruct este înlocuitorul perfect al vopselei de păr

Părul alb reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme ale femeilor, motiv pentru care acestea apelează tot mai des la vopseaua de păr din comerț pentru a-și recăpăta încrederea în sine. Există însă, un truc, care te va face să uiți de produsele cosmetice ce îți distrug sănătatea părului.

Avocado, un ingredient minune pentru părul alb
Avocado, un ingredient minune pentru părul alb

Avocado, un remediu împotriva firelor albe

Majoritatea femeilor aleg să își vopsească părul atunci când firele albe ies la iveală, însă din cauza produșilor chimici pe care îi conține vopseaua, părul poate să devină un dezastru. Astfel că, remediile naturale par a fi cea mai eficientă soluție în acest caz. Știați că avocado face minuni în privința părului alb și vă scutește de mersul la coafor?

Nu numai că este un aliment sănătos, dar este și un aliat al frumuseții. Avocado este un exfoliant natural pentru piele, reduce inflamația și ajută la combaterea ridurilor. Ei bine, mierzul pe care, de regulă, îl aruncăm este cel mai eficient atunci când vine vorba despre neutralizarea firelor albe de păr. Sâmburele de avocado poate fi, de fapt, un colorant vegetal. Acesta stimulează colagenul și regenerează pielea, prevenind albirea părului și oferindu-i un aspect strălucitor.

Atunci când radem sămânța, acesta va elibera un pigment portocaliu, pe care dacă îl aplicăm pe păr, șuvițele vor prinde un ton caramel și va căpăta un aspect complet natural.

Cum se prepară amestecul cu avocado

Trucul genial constă în doar câțiva pași, iar problema firelor albe de păr va dispărea ca prin minune. Amestecul se prepară cu doi sâmburi de avocado, un baton de scorțișoară și un litru de apă.Această combinație de ingrediente asigură toate proprietățile necesare pentru a avea rezultate eficiente. Rolul scorțișoarei este să îmbunătățească circulația la nivelul scalpului și să sporească creșterea și sănătatea firului de păr. Iată cum poți prepara întreaga rețetă.

Primul pas: Spălăm sâmburele de avocado, apoi îl răzuim și îl punem într-un recipient de bucătărie. Pasul doi: Punem apa la fiert, apoi adăugăm sâmburele zdrobit și scorțișoara tăiată în bucăți mici. Următoarea etapă: După ce sâmburele a fiert, așteptăm 10 minute cu aproximație și lăsăm lichidul să se odihnească maxim 24 de ore. Ulterior, strecurăm lichidul într-o borcan de sticlă cu capac, sau într-un derivat al acestuia.

Important de menționat este că amestecul funcționează cel mai bine pe părul umed. Spălăm părul în mod obișnuit, după care aplicăm amestecul, mai ales în zonele în care avem mai mult păr gri, apoi distribuim soluția pe restul podoabei capilare. În cazul în care considerați că vă este mai ușor, puteți pulveriza soluția pe păr. Lăsăm să acționeze circa 30 de minute, apoi clătim cu apă rece din abundență. Aplicăm balsamul și clătim din nou, iar părul va deveni o adevărată comoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
femeie turcia istock jpg
horoscop zilnic jpg
pilaf jpeg
1 pandispan de casa jpg jpeg
varza murata FOTO Shutterstock
horoscop jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net