Uite la ce trucuri trebuie să apelezi pentru a avea sprâncenele perfecte! Noi am aflat secretele

#Exclusiv Click!

Sprâncenele, podoaba capilară, dar și un ten curat, sunt trei factori importanți în ceea ce privește frumusețea unei femei. Așa că în ultima perioadă tot mai multe persoane aleg să apeleze la tehnica de micropigmentare a sprâncenelor pentru a arăta mult timp impecabil și a nu da greș atunci când se pensează singure acasă.

Contactată de Click!, Anne Marie, specialistă în ceea ce privește noua modă a sprâncenelor, ne-a „vândut” câteva trucuri pentru a le avea perfecte:

„În acest domeniu al micropigmentarii accentul cade pe detalii. Pentru a avea sprâncene perfecte trebuie mereu să te consulți cu clienta înainte de procedura pentru a vedea nevoile și dorințele ei. Deci, ca o concluzie, detaliile fac diferență de la formă până la culoare dar și până la egalarea lor”.

Micropigmentarea sprâncenelor, noua modă

Anne Marie, la lucru, alături de clienta sa. Sursă: Click!

Cu o experiență în spate în ceea ce privește micropigmentarea sprâncenelor, Anne Marie ne-a mai mărturisit că în ultima perioadă tot mai multe domnișoare și doamne aleg să îi pășească pragul salonului pentru a scăpa de o grijă și a avea sprâncene impecabile. Ba mai mult, aceasta ne-a explicat și care sunt pașii corecți, pe care o clientă trebuie să îi respecte, după ce apelează la această tehnică:

„Îngrijirea sprâncenelor nu este complicată, dar este foarte importantă pentru rezultatul final. După micropigmentarea sprâncenelor clienta trebuie să știe că în primele două zile sprâncenele nu se udă, doar în cazul în care mai exista surplus de limfă, atunci se tamponează foarte ușor cu dischete umede, în rest nu. După care următorul pas este că se formeze o coajă care o să cadă singură în aproximativ 5-7 zile.

Astfel că după cele două zile de la procedură începem să aplicăm seara cremă pe ele într-un strat subțire până ce cojile cad în totalitate. De asemenea, după micropigmentarea sprâncenelor timp de două săptămâni trebuie evitat solarul, expunerea la soare, mersul la sauna, dar și folosirea produselor cosmetice pe ele”.

Preț pe măsură

Anne Marie ne-a mai dezvăluit că toată procedura de micropigmentare a sprâncenor durează două ore, iar prețul se ridică la 700 de lei (micropogmentare și retuș la o lună de zile – n.r):

„Micropigmentare sprâncenelor are o durată de aproximativ un an - un an și jumătate, totul în funcție de tipul de ten și îngrijirea acestora după procedura. La momentul actual cea mai căutată tehnica este cea pudrată (powder brows – n.r), deoarece este o tehnică foarte naturală și poate fi realizată pe toate tipurile de ten și ideală pentru femei de toate vârstele”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net