Cuza a devenit un fumător înrăit și amator de tărie! Vloggerul, în ipostază de «băiat rău»

Ultima actualizare:

Cuza de la Noaptea Târziu a fost surprins la o cafea și ceva tărie alături de doi prieteni, pe terasa unui restaurant de la mall Baneasa. Cuza a fumat ca turcii, țigară după țigară si a admirat fetele frumoase care treceau ca pe bandă rulantă prin zonă.

Cuza s-a apucat de fumat
Cuza s-a apucat de fumat

Cuza de la Noaptea Târziu s-a apucat de un obicei destul de nesănătos, mai exact a devenit un fumător înrăit. Simpaticul vlogger a fost zărit recent de paparazzii Click! la o terasă din mall Băneasă, abordând o imagine de ,,băiat rău" și admirând domnișoarele care defilau pe lângă el. 

Citește și Cuza și Emi, de la Noaptea Târziu: „Pentru ultima dată zicem: Asia Express continuă!” Surorile Buble privesc la TV finala

Cu un tricou negru și ochelari de soare la ochi, Cuza a ieșit pentru a se destinde cu ,,băieții", doi tovarăși de-ai săi, alături de care vedeta s-a întreținut ceva vreme. În ciuda temperaturilor destul de ridicate, Cuza nu s-a mulțumit doar cu o apă plată sau o limonadă, ci a comandat mai multe pahare de tărie, pe care le-a dat pe gât cu aceeași satisfacție cu care trăgea din țigară. 

Deși declarase în urmă cu ceva timp că a dat-o uitării pe fosta iubită, Ramona Olaru, și că este din nou îndrăgostit, iată ca la terasă vloggerul se comporta, la ultima sa ieșire, ca un burlac convins și urmărea cu privirea fiecare fată frumoasă care trecea pe lângă el. 

Cuza de la Noaptea Târziu preferă blondele

La începutul acestui an, paparazzii Click! l-au surprins pe Cuza alături de o blondă superbă, care semăna curios de bine cu Ramona Olaru. Se pare că vloggerul preferă blondele, Cuza și noua sa iubită fiind zăriți la o cafenea selectă din nordul Capitalei. 

Citește și INTERVIU Povestea neștiută a "fraților" Cuza și Emi, de la Asia Express: «Avem același nume». Cei doi sunt uniți de coincidențe incredibile

În urmă cu doi ani, Cuza și Ramona Olaru și-au anunțat despărțirea, iar blondina mărturisea la acel moment că nici prin cap nu-i trece să mai aibă o relație, prea curând. Iată că blondina s-a răzgândit în momentul în care prietenia ei cu Cătălin Cazacu a început să evolueze într-o poveste de dragoste. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net