Cântăreața din România care a trăit sub același acoperiș atât cu soțul, cât și cum amanta acestuia: „Era mare fustangiu...”

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară din industria românească a fost supusă unei serii de trădări din parte soțului ei. A fost nevoită să locuiască sub același acoperiș atât cu cel pe care-l considera „iubirea vieții ei”, cât și cu „cea mai bună prietenă” - amanta soțului ei - Anca Ilca Mureșan.

Drama unei cântărețe din România
Drama unei cântărețe din România

Nineta Popa, căci despre ea este vorba, ani de zile a suferit o adevărată dramă. Din dorința de a-și păstra căsnicia, aceasta a fost nevoită să țină piept unei trădări venite din partea soțului și a prietenei sale. Dorința de a-și menține mariajul pe linia de plutire a determinat-o să îndure acest chin. 

Trio-ul amoros care a șocat industria muzicală populară

În urmă cu ani în urmă, lumea muzicii populare era zguduită de un trio amoros de zile mari! Protagoniștii: Nineta Popa și Constantin Ionescu în rolul de soț și soție, iar Anca IIca Mureșan - fosta amantă.

Invitată în trecut în emisiunea „Acces Direct”, Nineta Popa a făcut o serie de mărturisiri demne, de ce nu, de scenariul unei telenovele. Artistei i-a fost trădată încrederea de către două dintre cele mai importante persoane din viața ei. 

„A fost mare fustagiu, acum s-a liniștit. Am suferit! A și plecat cu o anumită cântăreață. A stat cu ea o perioadă. E vreun bărbat căruia să nu-i fugă ochii? Soțul meu a plecat cu amanta, dar nu voia să divorțeze. Socrul meu îmi spunea să nu plec din casă, că vine el înapoi.

Soțul meu pleca des și avea de gând să se despartă de mine, dar s-a potolit. Și ea avea bărbat la Cluj și doi copii. Fiind și ea în lumea muzicii, s-a aflat destul de rapid. Am primi-o la mine în casă, am mâncat cu ea la masă”, și-a început Nineta Popa confesiunea.

Lupta dintre artistă și amantă 

Nineta Popa și Anca Ilca Mureșan / foto: Arhiva Click!
Nineta Popa și Anca Ilca Mureșan / foto: Arhiva Click!

Nineta a mai punctat faptul că nu a dorit să lase garda jos în fața amantei soțului, iar în cele din urmă a ieșit victorioasă, nu înainte de a accepta faptul că al său soț, Constantin Ionescu, i-a cumpărat celeilalte femei un apartament: 

„A investit, că a luat un apartament pentru ea. În rest, nu prea avea ce. După ce s-au despărțit, apartamentul s-a împărțit, a rămas doamnei, dar ne-a dat nouă o sumă de bani”, a mărturisit Nineta Popa.

Cu toate acestea, artista recunoaște că cel mai mare regret care o macină este faptul că nu a devenit mamă. 

„Eu aș fi vrut… Doamne, cât mi-am dorit copii! Nu am putut. Am avut două sarcini, ambele cu probleme, pe care le-am pierdut”, a mai spus artista.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net