Chef Dumitrescu: ”Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!”

Ediția de marți, 15 noimebrie, de la «Chefi la Cuțite» a adus o provocare extrem de intensă pentru echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, astfel că show-ul de la Antena 1 a fost lider de audiență. Concurenții au fost nevoiți să gătească câte un preparat la 10 minute. 

Chef Dumitrescu a folosit 2 amulete în battle 13 JPG

Concurență acerbă la cea mai recentă ediție de la Chefi la Cuțite, unde participanții au fost nevoiți să-și demonstreze măiestria, dar și rapiditatea, gătind șase preparate într-o singură oră. Competiția a devenit cu atât mai dificilă, pe măsură ce Chefii au început să declanșeze atacurile cu amulete. 

Prima provocare a venit de la Chef Dumitrescu, care a aruncat prima amuletă în lupta gastronomică și a blocat două instrumente de gătit pentru echipele adverse: aragazul și tocătoarele.

Chef Scărlătescu a continuat cu o inițiativă foarte dificilă și a folosit amuleta, pentru a le impune adversarilor să gătească în ștafetă, doi câte doi, în ture de câte trei minute. 

Nici Chef Dumitrescu nu s-a lăsat mai prejos și s-a folosit de avantajul amuletei alăturându-se echipei sale pentru a găti cot la cot cu ei, oferindu-le clar un avantaj. 

Cele care au dat verdictul pentru concurenții de la Chefi la Cuțite au fost handbalistele de la CSM, București. Sportivele au făcut degustarea preparatelor și au decis în favoarea echipei roz. 

Bucătarii din echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut mari emoții la proba eliminatorie. Farfuria cu cel mai mic punctaj, (7 puncte) i-a aparținut lui Titus Antonescu, dar, spre norocul său, a fost salvat de Chef Bontea.

Chef Scărlătescu a comentat cu umorul său specific situația:

Pleacă din echipa lui Dumitrescu, ajunge la mine în echipă și acum, în loc să plece acasă, ajunge la Bontea. El e leopardul cu trei vieți”, a spus Scărlătescu despre Titus Antonescu.

Proba de la Chefi la Cuțite care îi dă coșmaruri lui Chef Dumitrescu

La ediția din 16 noiembrie, ce va fi difuzată pe Antena 1, de la 20:30, concurenții de la Chefi la Cuțite vor fi readuse mini-ustensilele proba care a dat cele mai mari bătăi de cap, Chefilor în cadrul uneia dintre confruntări pentru amulete. 

Miercuri seară, bucătarii vor fi nevoiți să gătească delicatese folosind cele ustensile în miniatură, cum ar fi crăticioare, cuțitașe și mini-răzătoare. 

Proba asta e trauma vieții mele la Chefi la cuțite!” a decretat Chef Dumitrescu.

Nu avem voie să folosim niciun bol, nicio tigaie normală, doar ce se vede?! Nu pot să cred că vom face mâncare în așa ceva!” a reacționat Florica Boboi. Provocarea îl pune din nou în cea mai mare dificultate pe Chef Scărlătescu, cel care iarăși se află în inferioritate numerică – mai are doar trei concurenți.

Este cea mai ciudată zi pentru mine! Suntem în formulă de trei, a plecat Titus, iar Bontea, care a câștigat doar două battle-uri, are cinci concurenți acum”, a comentat el. 

Chefi la Cuțite, lider de audiență

Deși Chef Dumitrescu declarat despre ediția de marți că a fosta cea mai grea zi din istoria show-ului Chefi la Cuțite, a înregistrat și un record de audiență pentru sezonul 10. 

Show-ul Chefi la Cuțite a dat lovitura cu audiența înregistrată în intervalul 20:27-00:03, când la minutul de maximă audiență de la 21:47, aproape 1,9 milioane de telespectatori urmăreau emisiunea. Emisiunea Chefi la cuțite a fost lider pe segmentul comercial cu o medie de 8.9 puncte de rating și 31.4 % cota de piață. În același interval orar, Pro TV s-a clasat pe locul al doilea cu 4.5 puncte de rating și 15.8% cota de piață.

În mediul urban, Antena a fost lider cu o audiență dede 8.4 puncte de rating și 23.5% cota de piață, iar la nivelul întregii populații din țară show-ul s-a aflat în top cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.9% cota de piață. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
caine covid carantina china foto twitter jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
infidelitate 0 jpeg
shutterstock 414106915 jpg
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
image
image
image
image
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg
Juriu - delia mihai petre costel cheloo finala iumor sezon 13 FOTO Antena 1 jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
7 printul william printul harry jpg jpeg