Costi Mocanu și Emil Grădinescu, înlocuiți de doi copii la debutul meciului FCSB-CFR Cluj

Mult așteptata, dar fără miză, partidă dintre locul I și locul II din Liga 1, FCSB și CFR Cluj, s-a jucat în condiții cel puțin… interesante. CFR Cluj a decis să folosească juniorii în meciul cu FCSB, iar comentatorii Prima Sport au tratat şi ei la fel partida.

Costi Mocanu și Emil Grădinescu, înlocuiți de doi copii la debutul meciului FCSB-CFR Cluj

Așadar, doi copii talentați, Ștefania Gaia și Nicolas Mureșan, au luat locul comentatorilor și și-au făcut debutul la microfon în primele minute ale meciului de la Buzău. Pentru că CFR Cluj deja a câștigat titlul iar lotul CFR-ului a intrat în vacanţă, la meciul cu FCSB nu s-a prezentat nici măcar antrenorul Dan Petrescu. De aceea, cei doi comentatori Prima Sport, Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, au tratat partida ca atare și au jucat…table înaintea meciului cu aer de vacanţă.

image
Costi Mocanu, comentator sportiv Prima TV

După ce juniorii Ștefania și Nicolas au luat locul seniorilor pentru câteva minute, comentatorii și-au întrerupt mini-vacanţa şi au comentat întâlnirea dintre primele două clasate ale Ligii I.

Citește și: Când și unde o să poți vedea meciurile Naționalei de Fotbal a României

Au fost mai buni decât noi. S-au priceput, a fost un început foarte bun pentru ei. Dar ne-am decis să nu facem ce a zis antrenorul campioanei și să nu intram în vacanță”, a spus Costi Mocanu. “Respectăm competiția și meseria noastră. Dar ne bucurăm că cei mici ne-au ajutat. Au fost talentați și dedicati și, zic eu, au viitor în comentariul sportiv. Dacă își doresc”, a adăugat amuzat Emil Grădinescu.

Același cuplu de comentatori, Costi Mocanu -Emil Grădinescu, va comenta finala Champions League de sâmbătă, 28 mai, de la ora 22.00, pe Prima Sport 1, în direct de la Paris, dar și debutul Naționalei României in UEFA Nations League, într-un meci transmis de Prima TV, sâmbătă , 4 iunie, de la ora 21.45. Studioul UEFA începe la 21.00 la Prima TV. Imagini cu juniorii comentatori, dar și cu seniorii, pot fi urmărite aici:

Vezi și: Vedetele Prima TV au făcut spectacol pe gazonul de la Arena Națională

284064421 1061315991130654 441762760719022167 n jpg
bianca dragusanu sofia jpeg
andreea esca deschidere png
img jpg
pepe fetite png
7 printul william printul harry jpg jpeg
copii andra catalin maruta1 png
irina columbeanu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
clanul pro tv jpg
loredana groza png
revine vocea romaniei 2022 jpg
daniel onoriu
bubu cernea si elena
barack obama michelle obama getty jpg