Cristian Tudor Popescu a fost concediat de la Digi24

Ultima actualizare:

Jurnalistul veteran, Cristian Tudor Popescu, a încheiat colaborarea cu postul TV Digi24, unde comenta diverse subiecte de interes public, în cadrul emisiunii „Cap Limpede”.

Anunțul a fost făcut chiar de Cristian Tudor Popescu, prin pagina personală Facebook. „Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă.

Ultima ediție a emisiunii a fost pe 3 iunie

Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala”, a explicat Cristian Popescu, lăsând să se înțeleagă, clar, faptul că a fost concediat.

Citește și: Cristian Tudor Popescu: «L-aș suprima pe V. Putin, chiar dacă aș muri și eu odată cu el»

În ediția cu pricina a emisiunii „Cap Limpede”, Cristian Tudor Popescu a criticat, justificat, de altfel, chiar postul TV la care lucra. Motivul ține de difuzarea, la Digi24, a unui clip vechi de peste 10 ani cu un tânăr rus care se maimuțărea într-un club.

Digi24 a prezentat respectiva filmare, virală la vremea ei, ca fiind actuală, cu o traducere modificată, fără nici o legătură cu discuția reală filmată. Practic, filmării vechi i-a fost încărcată o subtitrare în care tânărul care se maimuțărea vorbea despre înrolarea în armata Rusiei.

A criticat, justificat, o gafă a Digi24

Astfel, postul TV a picat în plasa celor care au „reanimat” vechiul clip video cu o nouă subtitrare în care au scris ce au vrut, profitând de barajul lingvistic.

Această lipsă a documentării, criticată de Cristian Tudor Popescu, în emisiunea „Cap Limpede” din 3 iunie, pare să fie „boala” menționată de jurnalist în postarea Facebook.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24.  Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, a mai scris Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, supărat din cauza unei burtiere de la Digi24. Reacția lui CTP, virală

Totuși, opiniile și analizele lui Cristian Tudor Popescu vor putea fi urmărite, în continuare, pe platforma editorială „Republica”, pe Facebook sau în emisiunea din fiecare zi de joi de la Europa FM. „Deși concediat, nu plec în concediu”, a ținut să menționeze Cristian Tudor Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net