Cum s-a transformat Ed O'Neill, starul care l-a interpretat pe Al Bundy! Nu-l mai recunoști la 79 de ani

Vă mai amintiți de simpaticul personaj Al Bundy, din serialul de succes «Familia Bundy»? Actorul Ed O'Neill, care l-a interpretat pe apaticul soț al guralivei Peggy și tatăl năzdrăvanilor Kelly și Bud, a împlinit anul acesta 79 de ani și arată de nerecunoscut. Totuși, fanii serialului «Familia Bundy» au toate motivele să se bucure, întrucât li se pregătește o surpriză ce nu trebuie ratată. 

colaj merkle bundy png

Serialul «Familia Bundy» a făcut deliciul publicului român în anii '90! Fanii producției nu-l pot uita pe Al Bundy, apaticul vânzător de pantofi, care făcea un tandem savuros cu soția sa roșcată și cochetă, Peggy, fiica cea blondă Kelly și băiatul adolescent Bud. 

Mai mult de treizeci de ani mai târziu, actorul Ed O'Neill, cel care l-a interpretat pe Al Bundy, arată total diferit față de cum îl știau telespectatorii serialului de succes. Acesta a mai pus niște kilograme pe el, are părul complet alb, iar chipul este vizibil îmbătrânit.

Cu toate acestea, carisma sa actoricească i-a asigurat o evoluție frumoasă la Hollywood, astfel că ani mai târziu de la serialul de succes «Familia Bundy», O'Neill joacă într-un alt sitcom celebru «Modern Family». Recent Ed O'Neill a fost prezent la un eveniment, dedicat serialului în care  joacă alături de Sofia Vergara și alți actori de comedie, iar apariția sa a fost foarte apreciată de fani și paparazzii, deopotrivă.

«Familia Bundy» revine pe micile ecrane!

Fanii serialului Familia Bundy trebuie să fie pe recepție, pentru că Ed O'Neill și ceilalți actori din distribuție urmează să intre din nou în pielea personajelor care i-a consacrat, într-o versiune animată a sitcomului din anii '90.

Serialul Familia Bundy, care a fost difuzat inițial ca un serial TV, între 1987 și 1997, va fi readus pe micile ecrane ca un serial de animație, în care vedetele originale ale serialului își vor împrumuta vocea celebrelor personaje. 

Ed O'Neill îl va interpreta pe vânzătorul de pantofi Al Bundy, în timp ce actrița Katey Sagal, va reveni în rolul soției sale, Peggy, . Actrița Christina Applegate, care a fost diagnosticată recent cu scleroză multiplă, va intra în rolul adolescentei blondine, Kelly, iar David Faustino îl va interpreta pe Bud. 

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
Mihai Petre e1627449427429 webp
cub denise rifai png
serial wednesday jpg