Filmul românesc care „a luat fața” Hollywood-ului. E primul în top pe Netflix și îl are în rol principal pe Șerban Pavlu

În ultima perioadă, filmele românești, dar și actorii românești, sunt din ce în ce mai apreciați. Acest lucru nu poate decât să ne bucure, căci, recent, producția Nunți, botezuri, înmormântări, cu Șerban Pavlu în rolul principal, a detronat toate celelalte producții de pe Netflix. 

Șerban Pavlu a fost implicat în numeroase proiecte cinematografice. Celebrul actor este îndrăgit atât pentru serialele românești în care a performat, de-a lungul timpului, dar și în prezent, dar și pentru filmele care rulează atât în cinematografe, cât și pe platformele de profil.

Nunți, botezuri, înmormântări, pe primul loc în preferințele românilor

Producția românească Nunți, botezuri, înmormântări a ajuns pe primul loc în preferințele românilor, pe Netflix. Filmul prezintă povestea unui român tare ambițios, care vrea să câștige 1 milion de euro, dar se alege cu 1 milion de probleme. Nimic nu-i merge așa cum trebuie, mai ales că are de înfruntat și convingerile vecinului său. 

Comedia ilustrează aspecte reale ale vieții noastre, dar și cum punem accent, de cele mai multe ori, pe „capra vecinului”.

Nunți, botezuri, înmormântări
Nunți, botezuri, înmormântări

Șerban Pavlu are rolul principal, dar în producția românească mai iau parte și următorii actori: Anca Sigartău, Dan Rădulescu, Andreea Mateiu, Andrei Ioan Ionescu, Nicodim Ungureanu, Ruxandra Maniu, Sergiu Costache, Valentin Rupiță, Jean de la Craiova, dar și Ilona Brezoianu, de la „Te cunosc de undeva!”, „iUmor” sau „X Factor”, notează ziare.com. 

Acesta nu este, însă, singurul film românesc ce a avut succes pe Netflix. La fel s-a întâmplat și cu producția Teambuilding, în care joacă și Șerban Pavlu, dar și Matei Dima și Micutzu Cosmin.

Val de reacții pozitive față de filmele și actorii români, în ultima perioadă

De asemenea, un alt actor care se bucură de un real succes este Daniel Nuță. Acesta îl interpretează pe Vlad Țepeș în producția Rise of Empires: Ottoman și este iubit de oamenii din întreaga lume, nu doar din România. 

Citește și - Daniel Nuţă, actorul român care l-a jucat pe Vlad Ţepeş în ”Otomanii”: „S-a pus o presiune pe mine”

Într-un interviu exclusiv Click!, Daniel Nuță a vorbit despre filmări, dar și despre personajul Vlad Țepeș pe care l-a conturat cu toate resursele pe care le-a avut la îndemână.

„Da, lumea a început să vorbească despre mine şi pentru că acest produs este unul distribuit internaţional, iar eu interpretez un personaj important, pe care toată lumea îl ştie. Şi, bineînţeles, că s-a pus o presiune pe mine, iar eu am simţit-o de la început... La nivel internațional reprezint România, pe Vlad Țepeș, pe care toată lumea îl știe și despre toată lumea își dă cu părerea.

Ce putem să aflăm, aflăm din izvoarele istorice... Mulţi spun că era mai dur, de ce zâmbesc prea mult în acest rol... Până la urmă, este o portretizare, şi aşa am hotărât împreună cu regizorul.

Mi s-a confirmat că e un personaj complex şi am creat cea mai bună versiune a lui Vlad într-o versiune cinematografică. Doamne ajută dacă oamenilor le-a plăcut, eu nu pot decât să mă bucur şi să mulţumesc stelelor că m-au adus în poziţia asta şi am reuşit să fac ceea ce mi-am propus.

Foarte multe informaţii le aveam deja, pentru că acasă am un raft plin numai cu cărţi cu şi despre Vlad Ţepeş. Cât am stat în Istanbul, am lucrat pe text. M-am inspirat şi de la alţi actori care l-au jucat înainte.

Am construit în jurul lui Vlad această imagine din toate resursele. Camera mea de acolo era ca un centru de lucru: cu poze şi cu informaţii lipite pe pereţi”, a spus îndrăgitul actor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg