Fiul lui Dan Capatos s-a accidentat la tenis! «Mergem la radiografie!»

Ultima actualizare:

Dan Capatos are de tras cu fiul său, Andrei, care este campion la tenis, la categoria lui de vârstă! Captos a anunțat că băiatul său s-a accidentat, zilele trecute, la un turneu desfășurat, pe zgură, la Brașov, iar astăzi va merge să-i facă radiografie la gleznă!

Dan Capatos are probleme cu fiul său, Andrei Sursa: Instagram
Dan Capatos are probleme cu fiul său, Andrei Sursa: Instagram

Fiul lui Dan Capatos, Andrei, are 11 ani și este mare campion la tenis! Sau, cel puțin, așa și-ar dori să devină în viitorul apropiat. Cert este că băiatul lui Capatos este talentat la sportul alb și își dorește o carieră de tenisman, care însă îl va cam scutura la buzunare pe tatăl său, celebru prezentator de la Antena Stars.

Andrei a practicat, până la ora actuală, numeroase sporturi. A mers la înot timp de 7 ani, unde a învățat toate stilurile posibile, apoi a făcut fotbal profesionist, iar, mai nou, s-a axat pe tenis, dorind să treacă în curând la profesioniști.

Zilele trecute, băiatul a participat la un tuneu pe zgură, desfășurat la Brașov, la categoria sa de vârstă, unde s-a accidentat la gleznă. Dan Capatos și-a însoțit băiatul la Brașov și a atras atenția asupra stării deplorabile a bazelor de tenis de la noi din țară, lăsate în paragină. Așa se face că micii tenismani se accidentează pe capete, datorită terenurilor de tenis aflate în stare de degradare.

"Eu am făcut insolație la chelie!"

Fi-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă! Astăzi mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav. Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul! Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie!

Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copii alunecă! Își rup picioarele! Așa s-a accidentat și fi-miu! Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă!”, a declarat Dan Capatos, la „Xtra Night Show”.

S-a născut cu o boală ereditară!

Băiatul lui Dan Capatos, Andrei, s-a născut cu o boală ereditară, care-i afectează destul de grav sănătatea. Andrei, în vârstă de 10 ani, a moștenit pe linie paternă colesterolul mărit, lucru care poate duce în timp la apariția unor afecțiuni cardiovasculare.

Dan Capatos a dezvăluit că băiatul său nu ia însă niciun tratament pentru boala sa. Acesta reușește, însă, să lupte împotriva acestei afecțiuni prin intermediul sportului pe care-l practică încă de la 8 luni.

Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută.

De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars.

Prezentatorul „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, este căsătorit cu Monica, de profesie tot jurnalist, pe care a cunoscut-o în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net