Lecția impresionantă de viață pe care a primit-o Dan Capatos de la mama sa, medic la ATI: «A plâns cinci zile»

Ultima actualizare:

După podcastul în care l-a avut invitat pe Laurențiu Reghecampf, Cătălin Măruță a ales un alt nume rezonant pentru a purta o discuție sinceră despre viață și carieră. Dan Capatos și Cătălin Măruță au vorbit preț de două ore despre lucrurile bune, dar și despre cele mai puțin fericite din viața cunoscutului prezentator al Antenei. 

image

Dan Capatos activează de mai bine de două decenii în domeniul jurnalismului și a televiziunii, iar numele său este cunoscut de o țară întreagă. Invitat la podcastul moderat de Cătălin Măruță, Capatos a dezvăluit că a primit o lecție de viață foarte importantă de la mama sa.

Mama lui Dan Capatos a muncit, timp de mai bine de 28 de ani ca medic în secția de Terapie Intensivă. Cazurile pe care le-a observat acolo, de-a lungul vremii, au marcat-o profund, dar au învățat-o o lecție pe care, la rândul ei, a predat-o fiului ei.

"Mama a lucrat 28 de ani la ATI. Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile după ce a pierdut un pacient. Mai târziu, când a pierdut altul, a plâns o zi, apoi o oră...a învățat să se detașeze ca să nu ajungă la nebuni. Asta cred că am învățat, în mod indirect, de la ea.", a povestit Dan Capatos. 

Prezentatorul a subliniat că, deși cunoaste o multitudine de oameni în platourile de filmare, rare sunt persoanele cu care păstrează legătura după ce luminile reflectoarelor se sting. Dan suține că a învățat de la mama sa să nu amestece viața de familie cu chestiunile legate de muncă pentru a putea fi cu adevărat liniștit și fericit. 

De ce este îngrijorat Dan Capatos în privința fiului său

Dan a fost întrebat și despre fiul său de 12 ani, iar mărturisirea făcută de el este una emoționantă. La 12 ani,, Andrei este un copil ascultător, cu note bune și pasionat de sport. Cu toate acestea, Dan a povestit că este îngrijorat în privința viitorului adolescentului. "Mă întreb de multe ori dacă procedez bine, am în jurul meu multe cazuri în care o educație bună, copii bine crescuți au fost distruși în mai puțin de șase luni de un anturaj prost. Iar în cazul lui, ca și în cazul copiilor tăi, contează și că are pe umeri presiunea numelui părinților", a dezvăluit Capatos.

Dan Capatos și Monica sunt împreună de peste două decenii

Dan Capatos iubește de mai bine de două deceni aceeași femeie. Monica Capatos este jurnalist și o prezență discretă în lumea mondenă. Dan are cuvinte de laudă despre cea care îi este alături de două decenii.

Dan Capatos alături de soția sa, Monica
Dan Capatos alături de soția sa, Monica

Povestea lor de iubire a început într-o redacție și continuă până în ziua de astăzi, într-o notă la fel de senină. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net