Oana Zara şi Valeriu Ilişie, cel mai nou cuplu de la Antena 1

Ultima actualizare:

Oana Zara (28 de ani) și Valeriu Ilişie sunt doi actori care vor face parte din distribuția serialului “Lia”, de la Antena 1, care urmează să apară în perioada următoare pe micile ecrane. Pelicula de film este produsă de către regina telenovelelor românești, Ruxandra Ion, și aduce în prim-plan momente de acțiune, dar și doi tineri din noua generație care vor avea numele de Dana și Sorin Pescaru.

Oana Zara și Valeriu Ilișie fac prezența în serialul ”Lia”, de la Antena 1
Oana Zara și Valeriu Ilișie fac prezența în serialul ”Lia”, de la Antena 1

De precizat este și faptul că Oana Zara nu este străină deloc de camerele de filmat și de lumina refletoarelor. Asta deoarece tânăra a jucat și a apărut în numeroase videoclipuri TV alături de alți artiști celebri din România. Ba mai mult, aceasta atrage foarte ușor atenția celor din jur datorită trăsăturilor sale feminine foarte frumoase pe care le are.

„Sunt extrem de fericită şi recunoscătoare că fac parte din acest proiect! Abia aştept să o cunoaşteţi pe Dana, o fată care a trecut prin multe greutăţi, în special din cauza lipsurilor materiale. A renunţat la visul ei, dânsul, deși era cea mai bună, pentru că ceilalţi copii râdeau de ea că este săracă. Greutăţile au făcut din ea o femeie puternică şi poate dură, însă nimeni nu ştie cu adevărat ce este în spatele ei!”, a spus Oana Zara, extrem de încântată.

Valeriu Ilişie: „Este un mic vis devenit realitate!"

De spus este și faptul că personajul Sorin Pescaru (n.r - Valeriu Ilişie), fratele Danei în filmul care urmează să apară la Antena 1, este absolvent UNATC. Tânărul este foarte încântat de rolul pe care producătorii peliculei au ales să îl joace.

 „Sorin Pescaru este, în primul rând, un personaj de la care eu consider că am foarte multe de învățat. Un exemplu de bun-simț, puritate și plin de curiozitate. Dornic să învețe, să ajute și să fie mai bun. Am aflat că voi fi parte din acest proiect după un proces de casting mai îndelungat și din acel moment și până în prezent mă simt pur și simplu recunoscător. Este un mic vis devenit realitate, iar atunci când, în fiecare dimineață, indiferent de oră, sari din pat plin de entuziasm gândindu-te că o nouă zi de muncă e pe cale să înceapă, poți să fii sigur că faci ceea ce iubești. Asta simt eu de când am început filmările și asta simte și Sorin înaintea unei zile în care merge la circuit!”, a spus Valeriu Ilişie.

Vezi si: După „Adela”, Antena 1 anunță lansarea unui nou serial, intitulat „Lia”

Trebuie subliniat faptul că serialul care urmează să fie difuzat, în curând la Antena 1, aduce în prim-plan o poveste de iubire unică. Momentele de intrigă în această peliculă vor fi marcate de unele trădări și minciuni ale personajelor și nu doar. De spus este și că atunci când iubirea dorește să câștige o să se lovească de o mulțime de obstacole și probleme care le vor pune de multe ori la încercare.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
image
actualitate.net
image
actualitate.net