Primele dezvăluiri ale câștigătorilor America Express: „Am dormit cu Bordea mai mult decât cu nevasta”

Echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea au făcut show în finala America Express. După un sezon palpitant și mii de kilometri de aventuri, iată ce au precizat vedetele despre experiența din America de Sud!

După o experiență memorabilă la America Express, toți cei patru concurenți se consideră învingători, datorită faptului că au dus până la capăt aventura solicitantă din America de Sud.

Avem turnee împreună de mulți ani și dormim împreună foarte mult, mai des decât dorm cu nevastă-mea, de-asta eu îi zic lui Bordea baby”, a spus cu umor Nelu Cortea, într-un interviu pus la dispoziție de Antena1.

America Express, întâmplări traumatizante pentru echipa Cortea și Bordea

Cei doi actori, care fac o echipă de senzație în spectacolele lor de stand-up, au dezvăluit despre întâmplările traumatizante din cel mai dur reality show și ce i-a marcat pe viață acolo:

„În America Express am învățat ce înseamnă ploaia cu adevărat. Știi potopul biblic?”, a povestit Cătălin Bordea.

„Da, asta în timp ce stai în bena unei mașini și mergi cu 100 km la oră! Eu m-am hidratat pentru 3 ani”, a adăugat Nelu Cortea.

La fel de șocați au fost și de viața foarte periculoasă pe care o duc mexicanii, mereu cu oameni înarmați în jurul lor, pe stradă:

„Este o experiență unică. Iar dacă vorbim despre zone periculoase, cei de acasă au văzut imagini. Ce mașini trec pe lângă tine aici, ce oameni trec pe lângă tine și ce povești au oamneii de aici. Am văzut copii conducând pe autostradă”, a mărturisit Bordea de pe Drumul Aurului.

„Am văzut o mașină care n-avea nimic – nici număr, nici faruri și circula așa”, a adăugat Cortea.

„Este cu totul altă realitate. Cultura, oamenii, cum vorbesc, ce se întâmplă, ce mănâncă, ce beau, totul e diferit. Implicit experiențele noastre au fost din altă lume. Am stat într-o casă bântuită, dar și la un preot exorcist”, a punctat Bordea.

Autostopul l-a doborât pe Bordea

Dacă găsirea cazării și lupta cu foamea au fost cele mai grele provocări pentru Nelu Cortea, de partea cealaltă, Bordea spune că testul care i-a întins nervii la maximum a fost autostopul.

„La autostop, tu vrei să te urci în mașină cât mai repede și să-ți faci misiunea. Îi vezi când trec pe lângă tine și te refuză din ochi. Ești pe marginea autostrăzii, totul se întâmplă foarte rapid, plus că mai vezi și celelalte echipe când iau mașini. Și asta te încarcă. La cazare însă, nu e nicio întrecere. Tu îți găsești cazarea în ritmul tău, nu se punctează asta”, a explicat Bordea.

„Dar e mai ușor să-i ceri unui om să te ia în mașina lui o oră-două decât să-i ceri să dormi pe patul lui o noapte!”, a dat Cortea replica.

Dincolo de toate aceste lucruri, ne-a plăcut mult în America Express. Dacă ar fi ușor, n-ar mai fi la fel experiența”, a declarat Cătălin Bordea.

În același timp, am redescoperit aici sentimentul adevărat de recunoștință când îți dă cineva ceva – sunt oameni care te primesc în casa lor. Noi am stat la niște tineri – era o casă sărăcăcioasă, în care ne-am spălat la lighean. Dar oamenii ne-au primit și ne-au ajutat!”, a povestit Bordea.

Am întâlnit foarte mulți oameni de treabă, care vor să ne ajute, care-și iau din timpul lor, din mâncarea lor, care ne deschid casa lor. Asta e fascinant, să redescoperi imaginea asta a umanității pe care o pierzi în viața de zi cu zi”, a spus și Nelu Cortea

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net