Primele imagini cu Henry Cavill în calitate de X-Men. Actorul arată WOW!

Ultima actualizare:

Fanii sunt nerăbdători să vadă debutul X-Men în MCU, iar Henry Cavill pare inegalabil în cea mai niuă fotografie în care îl înfățișează pe liderul X-Men de lungă durată, Cyclops. Deocamdată nu se știe când se va lansa filmul, dar este doar o chestiune de timp până când Marvel va readuce în cinematografe eroii și răufăcătorii din X-Men, mai ales după ce mutanții au fost introduși în Universul Cinematografic Marvel (MCU).

Când va veni, într-un final, momentul ca X-Men să își facă debutul în MCU, în mod evident că vom revedea o serie de personaje relevante, care apar în mai multe dintre filmele Marvel. Doar nu vă așteptați ca personajele cele mai populare să rămână pe bancă, nu-i așa? Printre cei care se așteaptă să fie incluși în primul val de eroi X-Men introduși în MCU se numără unul dintre liderii de multă vreme ai echipei, Scott Summers, alias Cyclops.

Vezi și: The Witcher 4, noua aventură a lui Gerald din Rivia. Ce ne aduce viitorul joc din franciză

În calitate de membru vechi al echipei X-Men, suntem siguri că Cyclops va fi fruntaș la capitolul atenție, pe măsură ce mai mulți membri ai X-Men își fac apariția în MCU. Cel mai mare mister rămâne, însă, ce mare actor de la Hollywood va însufleți personajul. Există o mulțime de actori grozavi care ar putea primi rolul, însă unul pare aproape sigur: Henry Cavill, care deja a luat cu asalt genul benzilor desenate.

Henry Cavill ar putea fi noul Cyclops, în franciza X-Men

Pe măsură ce speculațiile despre venirea potențială a lui Henry Cavill la MCU continuă, artistul Daniel Savage s-a folosit de Instagram pentru a împărtăși o editare uimitoare, ilustrându-l pe Cavill îmbrăcat complet în Cyclops. Cavill renunță la pelerina lui Superman în detrimentul vizierei emblematice a lui Cyclop, artistul  inspirându-se din cea mai recentă actualizare a costumelor personajului.

Citește și: Netflix ține la tradiție. Un joc video va fi transpus într-un film, după ce The Witcher a ajuns cel mai vizionat serial

Deși fața actorului din „The Witcher” este acoperită în mare parte de costumul personajului, nimeni nu poate nega faptul că arată absolut incredibil în rolul lui Cyclops, iar conceptul imaginat de Daniel Savage reprezintă poate cel mai bun argument pentru care Cavill ar trebui să joace rolul liderului X-Men.

Acum că MCU a introdus și mutanții în seriile sale, nu se știe când ar putea începe filmările. Nu putem să sperăm decât că, atunci când va venit vremea, în sfărșit, Henry Cavill să se alăture echipei, fie că va fi Cyclops sau un alt erou din benzile desenate X-Men. În prezent, nu se știe dacă Henry Cavill îl va juca pe Cyclops în MCU, dar se pare că Marvel discută deja pentru a-l fura pe celebrul actor din DC Extended Universe și a-l introduce în Universului Marvel Cinematic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
image png
film jpg
banner pepe vs pastrama png
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania jpg
image png
netflix pexels jpg
raluca badulescu serghei mizil instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net