Primele imagini cu Henry Cavill în calitate de X-Men. Actorul arată WOW!

Fanii sunt nerăbdători să vadă debutul X-Men în MCU, iar Henry Cavill pare inegalabil în cea mai niuă fotografie în care îl înfățișează pe liderul X-Men de lungă durată, Cyclops. Deocamdată nu se știe când se va lansa filmul, dar este doar o chestiune de timp până când Marvel va readuce în cinematografe eroii și răufăcătorii din X-Men, mai ales după ce mutanții au fost introduși în Universul Cinematografic Marvel (MCU).

Când va veni, într-un final, momentul ca X-Men să își facă debutul în MCU, în mod evident că vom revedea o serie de personaje relevante, care apar în mai multe dintre filmele Marvel. Doar nu vă așteptați ca personajele cele mai populare să rămână pe bancă, nu-i așa? Printre cei care se așteaptă să fie incluși în primul val de eroi X-Men introduși în MCU se numără unul dintre liderii de multă vreme ai echipei, Scott Summers, alias Cyclops.

Vezi și: The Witcher 4, noua aventură a lui Gerald din Rivia. Ce ne aduce viitorul joc din franciză

În calitate de membru vechi al echipei X-Men, suntem siguri că Cyclops va fi fruntaș la capitolul atenție, pe măsură ce mai mulți membri ai X-Men își fac apariția în MCU. Cel mai mare mister rămâne, însă, ce mare actor de la Hollywood va însufleți personajul. Există o mulțime de actori grozavi care ar putea primi rolul, însă unul pare aproape sigur: Henry Cavill, care deja a luat cu asalt genul benzilor desenate.

Henry Cavill ar putea fi noul Cyclops, în franciza X-Men

Pe măsură ce speculațiile despre venirea potențială a lui Henry Cavill la MCU continuă, artistul Daniel Savage s-a folosit de Instagram pentru a împărtăși o editare uimitoare, ilustrându-l pe Cavill îmbrăcat complet în Cyclops. Cavill renunță la pelerina lui Superman în detrimentul vizierei emblematice a lui Cyclop, artistul  inspirându-se din cea mai recentă actualizare a costumelor personajului.

Citește și: Netflix ține la tradiție. Un joc video va fi transpus într-un film, după ce The Witcher a ajuns cel mai vizionat serial

Deși fața actorului din „The Witcher” este acoperită în mare parte de costumul personajului, nimeni nu poate nega faptul că arată absolut incredibil în rolul lui Cyclops, iar conceptul imaginat de Daniel Savage reprezintă poate cel mai bun argument pentru care Cavill ar trebui să joace rolul liderului X-Men.

Acum că MCU a introdus și mutanții în seriile sale, nu se știe când ar putea începe filmările. Nu putem să sperăm decât că, atunci când va venit vremea, în sfărșit, Henry Cavill să se alăture echipei, fie că va fi Cyclops sau un alt erou din benzile desenate X-Men. În prezent, nu se știe dacă Henry Cavill îl va juca pe Cyclops în MCU, dar se pare că Marvel discută deja pentru a-l fura pe celebrul actor din DC Extended Universe și a-l introduce în Universului Marvel Cinematic.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

foto front 1 pisica instagram jpg
FotoJet jpg
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
image 287 jpeg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
image
image
image
image
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
maria constantin iubit 3 png
laura musuroaea (6) jpg
AAAABRzLiuBWqPJ49mrNCKcJdX5G6tNm4 jX QCi t1U9AAwqZ5euaHwFhq7CLGEkd5mVInp01WZz5X6IFZMRCpXePcf3Pfa7e982bAkR0mVCEn2yOA14jPA11FqBvE7barYc e0 jpg
cub dan negru jocul cuvintelor png