VIDEO Simona Nae, piesă nouă, cu videoclip filmat la Tuzla: «Revin după o pauză de 5 ani»

Ultima actualizare:

Veste bună pentru fanii Simonei Nae, care se întoarce în peisajul muzical românesc cu o mare surpriză. Împreună cu echipa de la Sprint Music, solista lansează videoclipul piesei etno "Bate Vântul". O melodie cu totul specială, căci artista iubește acest gen muzical la fel cum îndrăgește toate genurile.

Simona Nae a lansat o piesă etno
Simona Nae a lansat o piesă etno

După o pauză destul de lungă, iată că Simona Nae revine cu o piesă etno, "Bate Vântul", la care a colaborat, pentru la muzică, cu Ralflo și Ovidiu Junghiatu. Textul l-a scris ea, împreună cu Aura Gheorghe.

"De data aceasta, cânt etno, însă nu este o schimbare de stil. Am mai cântat acest stil, la fel cum am făcut și cu piese pop, jazz sau dance. Revin după o pauză de 5 ani, căci de la piesa «Mă îndrăgostesc», din 2017, n-am mai lansat nimic. Însă, am lucrat pentru niște proiecte internaționale, în țări ca Japonia, Germania, Elveția, Austria, Franța.

Pentru Japonia, am lucrat cu DJ Koo, iar în Italia, cu Paolo Ortelli. O piesă care a prins foarte bine, în Coreea de Sud, a fost «Starlight», cu DJ Take. Tot atunci, am avut o mulțime de vizualizări, pe TikTok, de la oamenii din acele țări. După aceea, pe timpul pandemiei, ne-am focusat pe alte proiecte", spune ea.

"Acum revin cu o piesă etno, dar e un etno 2022. O piesă cu influențe machedonești. Eu, oricum, am cochetat cu muzica populară, pentru că și mama mea a cântat acest gen și am încercat si eu să cânt din folclor. Nu-mi este teamă de a aborda orice stil de muzică. Îmi place să cânt și să ascult orice stil de muzică. Am cântat și operă, și pop, și jazz, iar acum, pentru că am cochetat cu muzica populară, de folclor autentic, am încercat un nou proiect.

Când am fost la «Te cunosc de undeva», am cântat o melodie de la Maria Tănase, cu care am și câștigat acea ediție. Deoarece, în sufletul meu este și muzica folclorică, m-am gândit, de ce să nu încerc și asta? Nu am renunțat la muzica pop, o cânt în continuare", spune Simona.

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Simona Nae! S-a cununat religios cu managerul ei, Bogdan Topciu

Peripeții la filmarea videoclipului

Cât despre videoclip, acesta a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment). "Am filmat la mare, la Tuzla, la ponton și la niște lanuri cu eoliene. A bătut vântul foarte mult, atunci, și a fost destul de frig. Filmam un minut, apoi intram în mașină să mă încălzesc. S-a filmat pe pietre, pe câmp. Am purtat tocuri si a fost mai dificil. Era să fac o entorsă, la un moment dat.

După ce am filmat, am încercat să intru în mașină și mi-a fugit un pic tocul, care era foarte înalt. Totul s-a terminat cu bine. Iar, la pontonul de la Tuzla, care era destul de șubred, a trebuit să merg, pe tocuri, până la jumătatea lui, și lipseau multe scânduri. Am riscat, însă a ieșit ceva frumos și vă invităm să urmăriți rezultatul", a mai spus solista.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net