Simona Ţăranu transmite un mesaj emoționant: „Avem același sânge”. În ce campanie s-a implicat

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este de 13 ani la posturile Digi, dar spune că nici nu simte când s-au scurt aceşti ani. Asta pentru că face cu mare pasiune tot ceea ce face.

Simona Țăranu prezintă știrile sportive de la Digi24 și Digi Sport
Simona Țăranu prezintă știrile sportive de la Digi24 și Digi Sport

Simona Ţăranu prezintă ştirile din sport de la Digi Sport și Digi24, dar are şi alte proiecte, aşa cum este emisiunea tip podcast „Scena deschisă”, pe care o moderează din când în când. De asemenea, îi plac foarte mult campaniile umanitare. În luna august se va ocupa intens de promovarea celei de promovare a donării de sânge.

De câţi ani la Digi24 şi ce prezinţi acum?

În octombrie intru în al 13-lea an de Digi. Doamne, când au trecut?! Când ai o activitate de care ești încântat, trece timpul fără să îți dai seama. Nu este o greutate, nu simți că lucrezi. Continui să prezint știri din sport la DigiSport și Digi24. Începutul verii m-a prins la pupitru aproape oră de oră. A fost pauză competițională, dar compensat cu știri și emisiuni. La Digi24 aduc informațiile din sport de luni până vineri, de la ora 19.45. Și mai prezint, ocazional, alături de alte colege de la Digi24, emisiunea „Scenă deschisă”. Este o emisiune de tip Podcast, unde aducem în prim plan poveștile oamenilor care sunt cu adevărat o inspirație. La finele lunii august mă voi întoarce acasă, la Piatra Neamț, împreună cu echipa Digi24, de unde voi transmite informaţii pe parcursul a două zile despre cel mai amplu și mai ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților: campania „Avem același sânge”. Practic Digi24 cheamă din nou românii să salveze vieți printr-o simplă donare de sânge, acum și în Piatra Neamț, iar eu sunt onorată să fac parte din acest proiect, mai ales acasă.

Cum a fost pentru tine vara până acum? Înţeleg că nu prea ai avut timp şi pentru relaxare...

Nu stau prea bine la capitolul relaxare, aşa este, pentru că traversez o perioadă aglomerată, însă este şi foarte frumoasă. Am multe proiecte, jurnale de știri din oră în oră... Și, pentru că în unele campionate încă este pauză competițională, mai prezint și evenimente. Dar este un sentiment grozav să știi că la finalul zilei ți-ai îndeplinit obiectivele cu brio, că faci ceea ce îți place și ai visat. Îmi rămâne puțin timp pentru familie și relaxare, dar nu le putem avea pe toate. Am fost, datorită lui Florin (soțul meu), care a insistat, câteva zile în Spania, pe Costa del Sol. Am întrerupt activitățile obișnuite cu această vacanță de cinci zilei. Spania a fost puțin exploatată de către noi, și chiar nu înțeleg de ce am evitat-o. Ne place foarte mult tot ceea ce am descoperit acolo și cu siguranță vom reveni. Însă până una-alta am apelat la o agenţie de turism cu oferte foarte bune și am schițat deja viitoarea vacanță, care va avea loc în august și pentru care am ales Italia. Revenim mereu cu drag și acolo.

Simona Țăranu: „Ador soarele, așa că sunt în elementul meu”

Simona Țăranu, pe coperta celui mai recent ghid tv Click!
Simona Țăranu, pe coperta celui mai recent ghid tv Click!

Sunt zile foarte caniculare în Capitală. Care sunt secretele tale în perioade din acestea cu disconfort termic puternic?

Îmi place căldura, ador soarele, așa că eu sunt în elementul meu. Ce-i drept, apelez și în locuință, și în mașină la aer condiționat. Însă hidratarea rămâne cuvântul de ordine. Și mersul la piscină, cât de des putem. Noi avem o oază de relaxare în complexul în care locuim, așa că profităm de aceasta și ne răcorim la piscină indiferent de oră. În sezonul estival nici nu gătesc așa des, prefer alimente fresh, de sezon. Timpul nu ne mai permite să fugim pe Litoral, câte un weekend, așa că încercăm să îi facem față cum putem, în acest București încins și aglomerat. Dar ne bucurăm de perioadă oricum și încercăm să nu facem un caz din temperaturile ridicate. Îmi amintesc că mai avem o lună de vară și apoi iar ne „luptăm” cu frigul și cu temperaturile scăzute, care nu îmi sunt deloc pe plac.

Ce planuri ai pentru restul sezonului estival?

Nu știu cum se face, dar parcă Italia ne cheamă an de an să o vizitam. Suntem foarte atașați de această țară, pe care o adorăm de la un capăt la celălalt. Moda, relieful, clima, gastronomia, totul este pe placul nostru. Și Franța, și Spania ne plac foarte mult și sperăm să bifăm cât mai multe destinații și în aceste țări, însă în august ne întoarcem în Italia. Mai exact pe Coasta Amalfitană. Având un program aglomerat și la recomandarea unui coleg, am apelat la o agenție de turism care s-a ocupat de tot: bilete, cazare, mașină de închiriat. Noi am făcut câteva rezervări la restaurante și beach club-uri, ca să fim siguri că vom avea locuri. Suntem foarte organizați, mai ales că vacanțele din vară sunt scurte și dese. Iarna plecăm peste ocean, aproximativ două săptămâni, însă vara câte cinci zile, o dată pe lună. Tocmai pentru că destinațiile sunt mai aproape, aici în Europa, și încercăm să ne bucurăm de fiecare lună de vară. Așadar ne întoarcem în Italia, pe Amalfi. Am fost prima dată în 2017 şi am fost fermecaţi pe loc, aşa că suntem foarte încântați și nerăbdători să mergem din nou.

Apropos de călătorii. Care sunt lucrurile pe care le iei musai în bagaje de fiecare dată?

Dacă aș face o poză cu bagajul, nu veți crede că este al meu. Am cel mai mic bagaj și de fiecare dată plec cu foarte puține lucruri. Sunt foarte organizată și pregătesc bagajul din timp. La partea de cosmetice îmi iau doar strictul necesar şi doar produse în varianta travel. Iar la capitolul haine, îmi organizez ținutele pe zile și pe ocazii. Totul pleacă de la perioada vacanței. Socotesc câte zile stau la plajă și ce costume de baie îmbrac, de câte ori ieșim la restaurant și ce ținute aleg, adaug și hainele pentru plimbare, cele de drum cu care mă îmbrac de acasă... Și uite așa nu iau după mine lucruri care nu îmi sunt de folos. De ceva timp cumpăr lucruri versatile, ușor de asortat și de combinat, astfel încât să pară că port o ținută diferită, doar pentru că am schimbat ceva în partea de jos sau topul. Am învățat să nu mai cumpăr lucruri doar pentru că îmi plac la prima vedere sau care îi vin perfect manechinului de pe site. Reflectez mult înainte de a achiziționa ceva. Mă gândesc dacă îmi sunt cu adevărat de folos, dacă reprezintă o necesitate, dacă le pot asorta cu altceva din garderobă, dacă mi se potrivesc culoarea și croiul. În felul acesta economisesc bani, dar evit şi risipa. Chiar și atunci când plecăm peste ocean, amândoi luăm un singur bagaj de cală. Ne este de ajuns. În condițiile în care avem la dispoziție două bagaje de cală a câte 23 kg. Am învățat să nu iau după mine ceva ce nu îmi este de folos, doar gândindu-mă că poate o să-mi trebuiască. Este o urgență, cumpăr de acolo. Însă la întors s-a întâmplat să suplimentăm cu un bagaj, pentru că am făcut prea multe cumpărături...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net