Vali Vijelie, prima reacție după ce a fost surprins în compania unei alte femei. Soția nu l-a iertat: „Mă gonește de acasă”

Ultima actualizare:

Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni Vali Vijelie era surprins în miez de noapte în compania unei brunete, și soția sa, Carmen Rusu, amenința cu despărțirea, acum celebrul manelist explică cum au stat, de fapt, lucrurile. 

image

Recent, Vali Vijelie a oferit o primă reacție referitoare la scandalul în care a fost implicat. Mai concret, manelistul a explicat faptul că lucrurile au fost departe de ceea ce oamenii au înțeles. Descoperă din rândurile de mai jos declarația artistului pe care a făcut-o recent în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Vali Vijelie: „Cred că mi-a pus bagajele la ușă”

Artistul a oferit o explicație conform căreia mărturisește faptul că între el și domnișoara cu care a apărut în miez de noapte nu a existat nimic mai mult decât. Cât despre soția sa a mărturisit că au petrecut Paștele împreună. 

„Vali Vijelie: Vrei să-ți spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă!

Cătălin Măruță: Și i-ai pus mâna pe fund!

Vali Vijelie: Am ajutat-o să urce în mașină!

Cătălin Măruță: Și soția ta s-a supărat!

Vali Vijelie: Chiar s-a supărat rău de tot. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, mă gonește de acasă.

Cătălin Măruță: Cum s-a întâmplat de data asta?

Vali Vijelie: Nu știu. Cred că mi-a pus bagajele la ușă.(...) Am cântat și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare (n.r. soția lui), e supărată rău de tot pe mine. A zis: <<Până când? Cât o ții așa?>> Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una. Nu există perfectul!(...) Paștele a fost cu soția și cu copiii. Ea este foarte supărată.”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul show-ului moderat de Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net