Vedeta RuPaul’s Drag Race, Cherry Valentine, a murit la 28 de ani. „Câte vieți a inspirat și a atins...”

Cherry Valentine, vedeta show-ului RuPaul's Drag Race din Marea Britanie, a murit la vârsta de 28 de ani. „Înțelegem cât de mult este iubit și câte vieți a inspirat și a atins”, au anunțat apropiații starului.

image
Vedeta RuPaul’s Drag Race a murit la 28 de ani. Foto: colaj Instagram/Cherry Valentine

Pe numele său real George Ward, starul a murit duminică, 18 septembrie 2022. Vestea a fost confirmată de familia lui. Cherry Valentine a devenit cunoscut după ce a apărut în sezonul doi al show-ului RuPaul’s Drag Race, emisiune produsă de BBC.

„Era genul acela de suflet care aduce bucurie și zâmbete pentru toți cei care îi ies în cale”, au precizat cei de la RuPaul's Drag Race UK.

„Cu cea mai sfâșietoare strângere de inimă informăm că George – Cherry Valentine – a murit tragic. Această veste va veni ca un șoc uriaș pentru majoritatea oamenilor și înțelegem că nu există o modalitate ușoară ca acest lucru să fie anunțat.

Ca familie, încă procesăm moartea lui, iar viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel. Înțelegem cât de mult este iubit și câte vieți a inspirat și atins”, au anunțat apropiații lui Cherry Valentine, conform BBC.

Poate te interesează: Starea Reginei Elisabeta a II-a, cu două zile înainte de deces, dezvăluită de Boris Johnson

Cum a devenit cunoscut Cherry Valentine

George Wards obținuse calificarea de asistent medical și se îndrepta către o viață complet diferită. După ce și-a făcut curaj și-a spus povestea de viață la emisiunea de la BBC, acesta a căpătat foarte multă notorietate.

Starul nu s-a ferit să vorbească despre faptul că are o altă orientare sexuală și că face parte din comunitate romă, iar acest lucru este explus din plin în Documentarul BBC: „Cherry Valentine: Gypsy Queen and Proud”.

Din păcate, Cherry Valentine s-a stins din viață mult prea repede, la vârsta de doar 28 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Nicolae Ciuca FOTO Guvernul Romaniei
Portofel gol saracie bani FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
image png
Mihai Bendeac
Ruxi și cristi mitrea
cub marina almasan animat gif
selly si victor grosu