Ana-Maria Popescu Brânză și-a luat un pui de labrador

30 mai 2020
article img
Operată la genunchi, Ana-Maria Popescu Brânză a fost așteptată acasă de micul labrador DurasFoto: Facebook/AnaMariaPopescuBrânzăOficial

Operată la genunchiul drept în urmă cu câteva zile, spadasina Ana-Maria Popescu Brânză (35 de ani) a avut surpriza de a fi așteptată acasă, la revenirea din spital, de Duras un pui de labrador.

Campioană olimpică la Rio cu echipa de spadă a României, stelista a postat un mesaj pe contul ei de Facebook ca și cum ar fi scris de haiosul ei cățel: ”Salutare, oameni buni! Eu sunt Duras și am aproape două luni. M-am născut la Satu Mare și toată lumea spune că sunt un labrador super haios și jucăuș. Așa o fi, nu-i contrazic. Până ieri m-am distrat pe cinste alături frățiorii mei și apoi a apărut un nene înaaaalt care m-a luat la plimbare cu mașina și după muuuulte ore am ajuns în noua mea căsuță. E super prietenos nenea pe care am înțeles că-l cheamă domn Popescu (n.r. - Pavel, soțul Anei), iar astăzi a venit și o tanti cam șchioapă pe care o cheamă Brânzica și care-mi spune de când a ajuns că-s tare frumos și delicios (sper că n-are de gând să mă mănânce cu fulgi cu tot). Pare că sunt de treabă noii mei prieteni, îmi cam place de ei... O să-i dresez fix cum o să am chef. Mi-au luat jucării, coșuleț și tot felul de chestii pe aici. Cred că ei n-au priceput că mie cel mai mult îmi place să rod degete, dar o să le explic eu cum stă treaba și că le ofer manichiură gratis (și fără programare). Până atunci, mai bag o tură de somn că m-au obosit cu atâta jughineală, dar îmi scot pârleala la noapte când le-o fi somnul mai dulce și o las pe prietena mea Agnes să aibă grijă de Brânzica, altfel riscă să-și ia viteză cu cârjele prin casă. Sunteți pupați”.Apoi, după vreo două zile, Duras a revenit cu un alt... mesaj: ”Să știți că eu mi-am luat în serios rolul de dădacă și am grijă de Brânzica... asta ca să-i dau o mică pauză lui domn Popescu pe care l-am trezit la 5 dimineața. Accidentata familiei deja a început exercițiile de recuperare, iar eu abia aștept să ne putem juca împreună. Să vă fie ziua senină”.