Badou Jack a boxat șase runde cu fruntea spartă


    Badou Jack a boxat cu fruntea spartaFOTO: Guliver/ Gettyimages
Badou Jack a boxat cu fruntea spartaFOTO: Guliver/ Gettyimages

Suedezul Badou Jack a fost protagonistul celui mai sângeros moment din weekend-ul recent încheiat. Boxerulul i-a crăpat fruntea după un pumn, dar a continuat să lupte încă șase reprize!

Meciul dintre Badou Jack și Marcus Browne de la categoria semigrea, se anunța unui spectaculos, dar nimeni nu-și imagina că va asista la o ploaie cu stropi de sânge. Disputat în aceeași gală din Las Vegas în care Manny Pacquaio l-a învins pe Adrien Broner, păstrându-și titlul WBA la categoria semimijlocie, meciul dintre Jack și Browne a avut momentul culminant în runda a șaptea. Atunci când, după o serie de pumni primiți în cap, fruntea suedezului de culoare s-a crăpat pur și simplu, acoperindu-l pur și simplu de sânge pe arbitrul de ring Tony Weeks. Culmea este că pugilistul de 35 de ani a continuat să boxeze toate cele 6 reprize rămase de disputat, pierzând, însă, la puncte. La vestiare, el a fost cusut, specialistul aplicându-i nu mai puțin de 25 de copci, ceea ce ar putea reprezenta un record mondial neoficial. ”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Tăietura a fost una foarte urâtă, dar acum sunt bine. Felicitări lui Marcus Browne, indiferent de rana mea, el a fost boxerul mai bun în această seară”, a scris Badou Jack pe Twitter.

Suedezul nu este necunoscut iubitorilor boxului de la noi din țară. La 3 mai 2016, pe când era campionul categoriei semimijlocii în versiunea WBC, el l-a întâlnit pe compatriotul nostru Lucian Bute. Meciul a avut loc la Washington și s-a încheiat după 12 runde cu un mare scandal, după ce doi dintre arbitrii judecători au declarat egalitate, iar al treilea i-a acordat victoria lui Jack, care a rămas, astfel, în posesia centurii mondiale.

Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
cub ioana ilie nastase png
cub theo rose anghel damian png
mihai voropchievici jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
Rica Raducanu
Virgi Iantu, FOTO TVR IMG 1444 jpg
image
image
image
image
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg
Spania   Costa Rica, Getty Images jpg
Germania protest jpg