Cele mai șocante costume în care a jucat Serena Williams. Cine este sponsorul hainelor

Serena Williams a uimit prin ținuta de joc folosită în iunie trecut, la Paris
Serena Williams a uimit prin ținuta de joc folosită în iunie trecut, la Paris

La această ediție a Australian Open, toți ochii sunt pe Serena Williams. Nu doar forma deosebită pe care o are, dar și costumele au atras privirile spectatorilor și telespectatorilor.

Serena Williams va juca în sferturile de finală de miercuri contra cehoaicei Karolina Pliskova, așa că fanii o vor putea vedea din nou în costumul original pe care sponsorul tehnic, Nike, l-a realizat după indicațiile fostului lider mondial. Recunoscută pentru ținutele sale extravagante, Serena Williams a jucat la acest Grand Slam într-un costum verde deschis, dintr-o bucată, cu pantaloni scurți, totul mulat. După cum a recunoscut în conferințele de presă de la Melbourne, ea a lucrat îndeaproape cu cei de la Nike la design. „Am lucrat împreună cu ei cu mult timp înainte la această ținută. Am știut că va trebui să muncesc din greu în perioada de inter-sezon, pentru a fi foarte bine pregătită fizic”, a mai spus Serena. Ea a purtat și ciorapi plasă, necesari pentru a ajuta la vascularizare, știute fiind problemele americancei din trecut, cu tromboza.

Serena Williams și costumul de la Roland Garros 2019

De-a lungul timpului, Serena Williams (37 de ani) a șocat cu ținutele sale, cea mai mare controversată fiind la Roland Garros. Acolo, ea a apărut cu un costum mulat, tip ”cat woman”, de culoare neagră. Contestată de unii specialiști, costumația respectivă a fost chiar subiect de discuție în board-ul WTA, care după lungi deliberări a ajuns la concluzia că este regulamentară. Serena nu purta acel echipament doar pentru a lansa o nouă modă, ci pentru propria sănătate, ea și medicii ei justificând purtarea acelui costum mulat ca prevenție pentru evitarea apariției cheagurilor de sânge, o problemă deja cronică pentru americancă.


    Serena Williams a uimit prin ținuta de joc folosită în iunie trecut, la ParisFoto: Guliver / GettyImages
Serena Williams a uimit prin ținuta de joc folosită în iunie trecut, la ParisFoto: Guliver / GettyImages

Cine face costumele Serenei Williams

Serena Williams nu putea lansa noi tendințe în moda tenismenelor fără a avea sprijinul sponsorului său de o viață, Nike. După cum recunoaște chiar ea, aceștia au fost mereu deschiși la ideile și sugestiile jucătoarei, astfel că de fiecare dată ținutele cu care s-a etalat au făcut-o pe Serena să se simtă bine în pielea ei pe teren. Și poate și aceasta este o explicație a rezultatelor incredibile obținute de-a lungul timpului de ea. Pentru că cele 23 de titluri de Grand Slam nu puteau fi câștigate dacă jucătoarea nu era 100% cu gândul la tenis.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png