Noi medalii de aur pentru David Popovici și Bianca Costea!

O nouă zi mare pentru David Popovici la Campionatul Mondial de natație pentru juniori, care se desfășoară în Peru, la Lima. „Rechinul” a obținut medalia de aur în proba de 100 m liber. Totodată, Bianca Costea a terminat pe prima poziție în proba de 50 m liber feminin, iar Vlad Stancu a câștigat medalia de bronz în finala probei de 1.500 m liber.

David Popovici, EPA jpg

Cel mai rapid înotător de pe planetă a obținut medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47 de secunde și 13 sutimi, terminând cursa la peste două secunde față de Jere Hribar (Croația) – 49.37. Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91.

Citește și: David Popovici, gest de noblețe pentru o sportivă grav bolnavă!

Alte două medalii pentru România la Campionatul Mondial de Natație

În finala probei de 50 m liber feminin, Bianca Costea a cucerit medalia de aur, cu timpul de 25.35 s. Aceasta a fost urmată de două italience, Sara Curtis (25.53 s) și Matilde Biagotti (25.60 s).

Vezi și: Victor Ciutacu pune tunurile pe campionul României, David Popovici: „N-a ajuns codul bunelor maniere”

Vlad Stancu, pregătit de Iulia Becheru, a cucerit medalia de bronz, cu timpul de 15:17.97 min. Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima.

Ce spunea David Popovici înainte de concursul de la Lima

,,Pentru această competiţie, la fel ca la majoritatea altor întreceri, nu mi-am propus ceva anume. Obiectivele sunt să mă distrez, să mă bucur, să înot repede şi să profit la maxim de atmosfera minunată. Nu se întâmplă adesea să mă gândesc la trecut, dar mă gândesc mereu la viitor. Viitorul este imaginaţie.

Viitorul trebuie abordat pas cu pas, cărămidă cu cărămidă. Sunt multe aspecte tehnice care necesită atenţia noastră şi este mult de muncă. Ocazional putem face ceva foarte frumos. Doborârea unui record mondial este cool, dar potenţialul de a fi mai rapid nu are limite.

Deci de ce ne-am pune o limită nouă înşine când ştim că putem realiza mai multe? Cred că am făcut tot ceea ce mi-am dorit ca înotător la juniori, dar să vedem ce voi putea face la Lima şi poate voi putea surprinde săptămâna aceasta”, a spus David Popovici cu o zi înainte de competiție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
FotoJet (3) jpg
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg