Ce face David Popovici în fiecare seară. La ce oră se culcă „rechinul”

Ultima actualizare:

„Rechinul” David Popovici a dat din casă! Cel mai rapid înotător de pe planetă a dezvăluit ce face în fiecare seară. Rutina puștiului care ne-a cucerit inimile te va surpride, mai ales în aceste vremuri agitate pentru tineri.

Ce face David Popovici în fiecare seară
Ce face David Popovici în fiecare seară

Orice campion are un mic secret sau un mic obicei care îl îndrumă încet dar sigur spre succes, iar David Popovici nu e o excepție. Multiplul campion a mărturisit ce face în fiecare seară înainte de culcare.

Află și: Ce a făcut David Popovici cu primii bani caștigați din sport? Mesaj plin de inspirație pentru tânara generație

David Popovici, înainte de a fi un superstar, este un elev sârguincios și mai responsabil decât mulți alți tineri de vârsta lui. Acesta se ocupă temeinic de școală, în ciuda programului său foarte încărcat.

Vezi și: David Popovici, dezvăluire surprinzătoare! Ce a făcut înainte de cursele de la Roma

Cum arată programul lui David Popovici? Ce face în fiecare seară

În fiecare seară, Popovici își face temele înainte de culcare pentru a fi pregătit pentru o nouă zi de antrenamente și studiu intens. Acest obicei, spune el, va continua și de acum încolo chiar dacă acesta a devenit de curând dublu campion mondial și european.

Acest an școlar va fi cu siguranță unul încărcat pentru David Popovici, acesta urmând să susțină vara viitoare examenul de bacalaureat, unde plănuiește să facă performanță.

„Încerc să adorm până la ora 10. Când am două antrenamente, ajung acasă pe la 7. Voi avea şi teme şi asta o să îmi ocupe destul de mult timp. Poate după 7, mă întâlnesc cu prietena mea, sau vorbim la telefon şi cam asta e.

Mai mănânc ceva şi cam asta e. Asta e rutina mea. La un moment dat mă satur de ea. Atunci, plec într-o vacanţă. Am foarte mulţi colegi care sunt la şcoală cu profil sportiv. Eu sunt la liceul George Coşbuc, la care m-au dus ai mei din clasa a cincea.

Am nişte profesori care mă înţeleg. Sunt nişte oameni care înţeleg pasiunile. Dacă nu erau ei, nu le puteam face pe amândouă”, a precizat David Popovici în cadrul podcastului „Cu Inima la Vedere", conform as.ro.

Se pare că secretul lui David Popovici este dedicarea și disciplina, la fel ca în cazul multor altor sportivi de performanță. Sperăm ca David să își continue performanțele uluitoare, care au uimit o lume întreagă!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net