Ion Ţiriac a fost bolnav de Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului”

Ultima actualizare:

    Foto Arhiva personala
Foto Arhiva personala

Ion Țiriac a suferit o formă ușoară de Covid. Pandemia a pus lumea în faţa unei alegeri imposibile: sănătatea sau economia. Omul de afaceri, Ion Ţiriac, crede că avem de ales şi când pare că nu avem de ales. Acesta a suferit de COVID la 82 de ani, iar mai apoi s-a vaccinat. Are o părere tranşantă despre cei care aleg să nu o facă.

Ion Țiriac a mărturisit că a suferit de Covid, însă din fericire pentru el, acesta nu a avut simptome și s-a simțit bine.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a declarat pentru observatornews.ro.

Ion Țiriac s-a vaccinat împotriva virusului

„Eu l-am făcut pe cel pe care mi l-au dat, mi se pare că Pfizer. Este un vaccin ca toate vaccinurile. N-ai cum să nu-l faci dacă ai puțină minte în cap”, a explicat el.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net